20. januar 2021
Det ny fælleskøkken på Roskilde Camping er topmoderne og behageligt at opholde sig i. Til venstre sektionen med køkkenvaske, til højre sektionen med komfurer - og nærmest spisepladserne, hvorfra der er udsigt over fjorden. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Det ny fælleskøkken på Roskilde Camping er topmoderne og behageligt at opholde sig i. Til venstre sektionen med køkkenvaske, til højre sektionen med komfurer - og nærmest spisepladserne, hvorfra der er udsigt over fjorden. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Camping for de kræsne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Camping for de kræsne
Roskilde - 16. april 2017 kl. 10:36
Af Steen Østbjerg

Antallet af overnatninger på Roskilde Camping i 2016 var 60.000 - mere end dobbelt så mange som i 2012.

arrow Læs også: Campister må vente med at tage nye faciliteter i brug

Fremgangen skyldes især den modernisering af pladsen, som op til den ny sæson, der lige er begyndt er kommet yderligere nogle skridt videre.

I løbet af vinteren har hele den gamle lejrchef-bolig været skrællet ned til skelettet, og er blevet forvandlet til to dobbeltværelser, hvor alt tilsyneladende er luksus - fra det store badeværelse til udsigten, der ganske enkelt ikke fås bedre. Tilmed er der udgang fra værelserne direkte til terrassen, der vender mod syd, mod fjorden og mod domkirken.

I den modsatte ende af bygningen finder man det nye fælleskøkken, som er så langt fra sin forgænger, som man næsten kan forestille sig. Den tidligere tv-stue, der var møbleret med gamle skolemøbler, er blevet inddraget i køkkenet, som i sin ny udgave næsten er som klippet ud af et boligmagasin.

I den ene side er der nu komfurer med keramiske kogeplader og med moderne emhætter over hver eneste af dem. I den anden side er der tilsvarende seks køkkenvaske med god plads omkring sig til afsætning. Og længere nede i lokalet er der god plads til at spise og hygge sig ved bordene, hvorfra der også er udsigt, og hvor man sidder behageligt i skalstole, man sagtens kunne ønske sig at have derhjemme.

- Jeg synes, vi er sluppet ganske godt fra det. Jeg har i hvert fald ikke selv set en tilsvarende standard andre steder, siger William Christiansen, der sammen med Janni Rhod er forpagterpar på femte år.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde - på papir eller som e-avis

arrow Roskilde Camping vil have minigolf tilbage
20. april 2019 kl. 08:47 Opdateret: kl. 12:09
arrow Forpagtere af campingplads foreslår byttehandel
05. marts 2019 kl. 12:56 Opdateret: kl. 12:56
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk