25. april 2019
For Randi Tang Nielsen fra Dankbar giver det mening at drive café, hvor sårbare unge er med til at give gæsterne en god oplevelse, mens de selv udvikler sig. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

For Randi Tang Nielsen fra Dankbar giver det mening at drive café, hvor sårbare unge er med til at give gæsterne en god oplevelse, mens de selv udvikler sig. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Café Freunde er rykket ind på Roskilde Museum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Café Freunde er rykket ind på Roskilde Museum
Roskilde - 09. januar 2019 kl. 12:19
Af Britt Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er både rundstykker, boblevand og andre lækkerier på det store morgenbord, som Café Freunde her til formiddag indbød til i anledning af, at de har overtaget forpagtningen af caféen på Roskilde Museum.

I døren tager leder af Dankbar Randi Tang Nielsen imod gæsterne, som er en blanding af venner, samarbejdspartnere og mennesker med tilknytning til Roskilde Museum.

- Jeg håber, jeg når rundt og snakke med alle, siger Randi Tang Nielsen og fortæller, at Café Freunde føler sig priviligeret i at få lov til at drive café i kulturinstitutioner.

Med forpagtningen af caféen i Roskilde Museum har Café Freunde nu tre caféer i Roskilde. De to andre ligger henholdsvis i Trekroner og på museet Ragnarock.

Alle steder er konceptet, at sårbare unge fra Dankbar og fastansatte medarbejdere i samarbejde driver caféerne.

- Vi er med til at danne de unge mennesker fra Dankbar. Det er interessant for os at drive café på den måde, siger Randi Tang Nielsen og tilføjer, at de samtidig vil gøre god mad og kultur tilgængeligt for alle.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Roskilde onsdag 9. januar. Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk