19. oktober 2019
CP?s direktør Peter Jakobsen (yderst th) viste Venstres Morten Løkkegaard og Linea Søgaard-Lidell rundt på virksomheden i Viby. De to spidskandidater ses i midten af billedet.
gallery icon

Se billedserie

CP?s direktør Peter Jakobsen (yderst th) viste Venstres Morten Løkkegaard og Linea Søgaard-Lidell rundt på virksomheden i Viby. De to spidskandidater ses i midten af billedet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: CP fik besøg af V-kandidater til EP

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

CP fik besøg af V-kandidater til EP
Roskilde - 15. maj 2019 kl. 12:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgkampen til Europa-Parlamentsvalget nåede tirsdag forbi Viby, hvor CP ApS havde inviteret Venstres topkandidater til rundvisning på virksomheden og til debat om EU. Morten Løkkegaard og Linea Søgaard-Lidell, som er nummer et og to på Venstres kandidatliste, blev vist rundt af direktør Peter Jakobsen for at gøre kandidaterne klogere på udlejningsbranchen for byggepladser. Han gjorde blandt andet kandidaterne opmærksomme på CP ApS' udfordringer med EU-landenes forskellige standarder på markederne.

- Det er påfaldende, hvordan alle virksomheder, jeg møder, nævner netop det med, at vi fortsat i EU har for mange forskellige særregler landene imellem og også tolker de fælles EU-regler meget forskelligt. Det vil jeg virkelig lytte til og tage seriøst, for vi skal blive ved med at udvikle det indre marked, som allerede er en kæmpe succes, siger Linea Søgaard-Lidell, der ved siden af sit kandidatur som Sjællands kandidat arbejder for Vækstfonden.

De ansatte hos CP ApS og lokale borgere fik efterfølgende mulighed for at stille spørgsmål til Venstres kandidater om emner som EU's løsninger på klimaområdet, migration og hvordan samarbejdet bedre kan varetage erhvervslivets interesser. Morten Løkkegaard fremhævede brexit, hvor han selv har fulgt forhandlingerne tæt i Europa-Parlamentet. Selvom det er trist, at briterne træder ud, er det gode ved Brexit, at europæerne er blevet mere bevidste om, at et exit ikke er en attraktiv vej at gå, lød det.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk