29. oktober 2020
Julie Sunflower alias Julie Malmstrøm fra Roskilde er klar med sit debutalbum »The Red Balloon«. Sidste år holdt hun støttekoncert i Kunst- smedjen på Musicon for at samle penge ind til udgivelsen, så det er også her, hun holder sin releasekoncert på onsdag. Foto: PR
Julie Sunflower alias Julie Malmstrøm fra Roskilde er klar med sit debutalbum »The Red Balloon«. Sidste år holdt hun støttekoncert i Kunst- smedjen på Musicon for at samle penge ind til udgivelsen, så det er også her, hun holder sin releasekoncert på onsdag. Foto: PR
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bysbarn udgiver sit debutalbum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bysbarn udgiver sit debutalbum
Roskilde - 28. september 2020 kl. 17:05
Af Anna Weinø

»For nylig har jeg prøvet at forstå hele mit liv. Men livet, det er ikke et spil og ej kun tidsfordriv.« Sådan indleder Julie Sunflower sit debutalbum med sangen »Melodi«.

Sangene på hendes album handler om kærlighed til livet og naturen. Om at finde sig selv og få ro på, fortæller Julie Sunflower, hvis borgerlige navn er Malmstrøm

For at samle penge ind til pladeudgivelsen holdt hun en støttekoncert i Kunstsmedjen på Musicon.

Lidt over et år senere står hun nu med et færdiggjort album.

Det skal fejres på samme sted, som det startede - i Kunstsmedjen. Onsdag den 30. september holder Julie Sunflower gratis releasekoncert.

Tallet 12

Da Julie var 12 år, begyndte hun at skrive sange.

Tallet 12 går igen. Der er 12 sange på den nye plade, der alle er skrevet over de seneste 12 år.

Pladeudgivelsen har altså været en del år under vejs, men Julie tror på, at ting skal vokse i det rigtige tempo.

Hun har ventet på at føle sig dygtigt nok som sanger og musiker. Nu er tiden kommet, og efter et år med indspilninger, er pladen »The Red Balloon« klar. Den bærer navn efter en af Julies egne favoritsange.

- »Red Balloon« er den mest catchy, som folk synes er sjov. Jeg bliver aldrig træt af den, men det gør jeg i øvrigt ikke med nogen af mine sange, siger Julie, der både skriver sange på dansk og engelsk.

- Det er fint at skrive på ens modersmål, men tit kommer sangene ud på engelsk. Men hvis jeg kan skrive sangene på dansk, så gør jeg det. Derfor har jeg valgt at blande det på albummet, siger hun.

Inspirationen skifter

En dag fandt Julie en plante, der var blevet smidt til storskrald. »Det var da ærgerligt. Den skal reddes,« tænkte hun.

Hun gik hjem med planten og skrev en sang om det. Det blev til sangen »Cold and Worn«, der handler om at forelske sig og redde en, der har fået knust sit hjerte af en anden.

- Det skifter lidt, hvad der er inspiration til mine sange. Nogle gange kommer der noget ud, som jeg arbejder videre med. Andre gange er der noget jeg mangler at bearbejde, siger Julie.

Julie Sunflower beskriver selv sin musik som ærlig, opløftende og med noget på hjerte. Der er også lidt inspireret af folk og jazz, siger hun.

Roskilde betød meget

Som barn sad Julie ofte ved klaveret hjemme på Sankt Jørgensberg. Her kunne hun sidde i timevis og skrive sange. Hun har gået til solosang, kor, guitar og klaver.

Hun takker sine forældre for, at de lod hende gå til så mange ting og altid lod hende spille klaver derhjemme. Men hun giver også en del af æren til Roskilde.

- Det har betydet meget at vokse op i Roskilde, der har så stort fokus på musik, siger Julie.

Der er releasekoncert med Julie Sunflower og albummet »The Red Balloon« i Kunstsmedjen på Musicon onsdag den 30. september klokken 19.30. Koncerten er gratis, men der er et begrænset antal pladser.

Pressefoto

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk