6. maj 2021
Byrådsmedlem Anne Marie Wulff Hedenborg (S), Roskilde, fylder 60 år den 2. maj.
Byrådsmedlem Anne Marie Wulff Hedenborg (S), Roskilde, fylder 60 år den 2. maj.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byrådsmedlem fylder rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byrådsmedlem fylder rundt
Roskilde - 02. maj 2021 kl. 08:40

Da socialdemokraten Daniel Prehn flyttede fra Roskilde Kommune og dermed udtrådte af byrådet i efteråret, gav det i stedet plads til Anne Marie Wulff Hedenborg, som har kunnet kalde sig byrådsmedlem siden den 1. september 2020.

arrow Læs også: Tidligere V-profil toer på S-liste

Hun fylder 60 år søndag den 2. maj og håber at kunne fortsætte i byrådet efter kommunalvalget, da hun genopstiller og er nummer 10 på Liste A.

Ved kommunalvalget i 2017 fik hun stemmer nok til at blive 2. suppleant, og hendes indtræden i byrådet har givet hende plads i plan- og teknikudvalget samt kultur og idrætsudvalget.

Anne Marie Wulff Hedenborg er født i Roskilde. Hendes mor kom fra Havdrup og arbejdede hele sit liv på Sankt Hans Hospital, mens hendes far voksede op på gården Lillevang i Vindinge og arbejdede i mange år som bryggeriarbejder på Carlsberg. Siden 1982 har hun været gift med Jon Hedenborg, og de har tre børn, et barnebarn og tre bonusbørnebørn.

Hun har gået på Absalons Skole, Himmelev Gymnasium og Sygeplejeskolen i Roskilde, hvor hun uddannede sig til sygeplejerske. I dag arbejder hun i Roskilde Kommune med elever og studerende inden for sundhed og omsorg.

Hun starter gerne dagen med et dyp i Roskilde Fjord og slutter gerne samme sted med at nyde en sejlads eller måltid mad i solnedgangen.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk