9. december 2019
Den eneste musik, der kommer til at lyde på det ny stadion, kommer fra fodboldfansenes stortromme og fra dommerens fløjte. Koncerter bliver der ikke noget af.
Den eneste musik, der kommer til at lyde på det ny stadion, kommer fra fodboldfansenes stortromme og fra dommerens fløjte. Koncerter bliver der ikke noget af.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byråd siger nej til stadionkoncerter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byråd siger nej til stadionkoncerter
Roskilde - 13. juni 2018 kl. 12:12
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kim Larsen kommer aldrig til at give koncert i den ny idrætspark i Roskilde - og det er der heller ikke andre, der gør. Økonomiudvalget i Roskilde har nemlig besluttet at skrive ind i lokalplanen, at stadion ikke må bruges til musikformål.

arrow Læs også: Investor ser stadig lyst på stadionbyggeri

I forbindelse med lokalplanforslaget havde forvaltningen udarbejdet støjdiagrammer for sportskampe, men ikke for koncerter, som ville skulle søges om og sagsbehandles særskilt. Politikerne lukker dog helt ned for, at der skal spilles musik i idrætsanlægget, og det er en imødekommelse af nogle af de indsigelser, forslaget blev mødt med.

- Vi siger nej til koncerter ud fra den betragtning, at nogle af de omkringboende har været nervøse for, hvor meget det kunne larme. Græsset ville også tage skade af det, og desuden har vi Dyrskuepladsen, som er velegnet til den slags arrangementer. Vi synes ikke, der er grund til at nære en bekymring for noget, der højst sandsynligt aldrig ville finde sted, og derfor siger vi, at der ikke skal være stadionkoncerter, siger Daniel Prehn, der er politisk ordfører (S).

arrow Politikere har mistet troen på nyt stadion
20. juni 2019 kl. 14:12 Opdateret: kl. 14:15
arrow Stadionplaner starter helt forfra
19. juni 2019 kl. 20:54 Opdateret: kl. 20:54
arrow Nyt stadion får kæmpe overkapacitet
21. december 2017 kl. 13:22 Opdateret: kl. 13:22

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk