9. august 2020
Byens Hus har sommerlejr med e-sport i Roskilde E-sports lokaler på Musicon både i denne uge og i næste uge. Foto: Jens Wollesen
Byens Hus har sommerlejr med e-sport i Roskilde E-sports lokaler på Musicon både i denne uge og i næste uge. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byens Hus klar med sommersjov for de unge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byens Hus klar med sommersjov for de unge
Roskilde - 14. juli 2020 kl. 16:21
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Under coronakrisen har børn og unge været isolerede og stået uden sociale fællesskaber og normale hverdagsrytmer med fritidstilbud, skole og pauser fra hjemmet. En række af aktørerne i Byens Hus er derfor gået sammen om at tilbyde sommerferieaktiviteter og ture for en række af Roskildes unge i alderen 12-25 år, så de kan komme ud og mærke nærvær og fællesskab igen.

Aktiviteterne er blevet til med midler fra Roskilde Kommunes Puljen til sommerferieaktiviteter og med støtte fra Byens Hus. Blandt tilbuddene er en ungdomsnørdklub, en e-sports bootcamp og en syworkshop, men hen over sommeren vil der også være tre torsdags-grillaftener for unge mellem 16 og 25 år.

Byens Hus, Hal 12 og Insp står bag grillaftenerne, som vil være meget forskellige, men har hygge, samvær og gratis hotdogs til fælles. Første gang er torsdag den 16. juli, hvor der bydes på en botanisk gåtur til Boserup, mens der torsdag den 23. juli er skateundervisning og grillhygge i skateparken i Darup. Tredje og sidste grillaften holdes på Insp torsdag den 13. august, hvor der er musikaften og åben mikrofon.

Alle tre gange er fra klokken 16 til 22. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Information om de enkelte arrangementer kan findes på Byens Hus' facebookside under begivenheder på fb.com/ByensHusRoskilde.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk