22. november 2017
Politiet efterlyser den mand, der onsdag var tæt på at køre en 50-årig kvinde ned, da hun stod foran sin tøjbutik i Viby.
Politiet efterlyser den mand, der onsdag var tæt på at køre en 50-årig kvinde ned, da hun stod foran sin tøjbutik i Viby.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Butiksejer sprang for livet da bil mejede tøjstativer ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Butiksejer sprang for livet da bil mejede tøjstativer ned
Opdateret 17. august 2017 kl. 12:02
Roskilde - 17. august 2017 kl. 11:35
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En kvindelig butiksejer måtte springe for livet, da en bil onsdag eftermiddag kørte direkte ind i de tøjstativer, hun stod ved foran Sko Sport og Mode i Viby.

Det blev tilsyneladende gjort med med fuldt overlæg, men den 50-årige butiksejer eller politiet har ingen anelse om, hvorfor bilisten gjorde det.

Butikken ligger tilmed ud til byens torv, hvor biler er forbudt.

- Guderne må vide hvorfor, det aner vi stadig ikke. Det er en ret usædvanlig og for hende ret chokerende oplevelse, siger Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Den forskrækkede kvinde slap uskadt fra episoden, og politiet har fået et klart signalement at bilen og dens fører, som nu er efterlyst for at opklare, hvorfor han nær havde lemlæstet en tilfældig person. Politiet formoder, at det var med vilje, da han ikke kørte vildt, før bilen svingede ind mod tøjudstillingen og derefter fortsatte ad Tofthøjvej mod nord.

Der er tale om en mørkegrå Volkswagen Lupo med nummerpladen JW59633, som i forvejen var meldt stjålet i Hvidovre den 12. august. Føreren er en mørklødet mand på 20-25 år med store tatoveringer på venstre arm, som under vanvidskørslen var iført sort kasket og hvid undertrøje.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk