18. oktober 2021
Peter Smed er manden bag Værdichecken, der kommer til Roskilde. 40 butikker er med i hæftet, der kan deles ud til kunderne, som dermed får en grund til at opsøge de øvrige 39 butikker.
gallery icon

Se billedserie

Peter Smed er manden bag Værdichecken, der kommer til Roskilde. 40 butikker er med i hæftet, der kan deles ud til kunderne, som dermed får en grund til at opsøge de øvrige 39 butikker.
Foto: Lars Ahn Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Butikker hjælper hinanden med checkhæfte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Butikker hjælper hinanden med checkhæfte
Roskilde - 22. november 2014 kl. 08:49
Af Lars Ahn Pedersen

Netop som man troede, det var ved at være slut med at se folk vifte med checks i butikkerne, vender de tilbage. Og så alligevel ikke. For det checkhæfte, som bliver lanceret i Roskilde i uge 48, fungerer nemlig ikke helt på samme måde som den gammelkendte udgave.

arrow Læs også: Checkhæfte med tilbud bliver digitalt

I stedet indeholder checkhæftet såkaldte »værdichecks«, som kan bruges til at indløse forskellige tilbud. Konceptet har allerede været afprøvet i Frederikssund, Jægerspris og Birkerød, og nu er turen så kommet til Roskilde, hvor de deltagende butikker kan give værdicheckhæftet til deres kunder.

- Idéen opstod, fordi jeg kom til at tænke på, hvordan butikkerne kan sige tak for handlen til kunderne og give dem videre til deres naboer, siger Peter Smed, som er ophavsmand til Værdichecken.

Peter Smed har brugt de seneste måneder på at gå rundt i Roskildes handelsliv og finde butikker til værdicheckhæftet, og det er gået over al forventning.

- Der er over 30 forskellige brancher med i hæftet, og det viser virkelig, hvad Roskilde kan. Hvor kan man ellers opleve en dyrlæge dele reklamer ud for Burger King og omvendt? Alle kan være med, og jeg har også fået fat i butikker, som ikke plejer at annoncere, siger han og nævner som eksempel Roskilde Antikvariat.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde lørdag

arrow Dette checkhæfte trives i butikkerne
28. marts 2018 kl. 14:55 Opdateret: kl. 12:56
Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk