17. januar 2021
Roskilde Ruter er VisitRoskildes forslag til fem forskellige gåture i Roskilde by.
Roskilde Ruter er VisitRoskildes forslag til fem forskellige gåture i Roskilde by.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brug for frisk luft? Fem forslag til gåture i Roskilde by

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brug for frisk luft? Fem forslag til gåture i Roskilde by
Roskilde - 30. december 2020 kl. 16:12

Roskilde Ruter er navnet på et nyt initiativ fra VisitRoskilde, der består af fem guidede ruter til oplevelser i Roskilde. Ruterne er digitale, så alle turismeaktørerne i Roskilde kan tilbyde deres gæster denne oplevelse, ligesom de er at finde på VisitRoskildes hjemmeside.

De nye Roskilde Ruter er bevilliget af Udvalget for vækst, erhverv og globalisering, og er udviklet af VisitRoskilde. For at sikre en høj kvalitet i valget af ruterne og rutebeskrivelserne har VisitRoskilde fået stor hjælp fra de erfarne Roskilde-guider Grete Binger, Lone Frimondt, Steffen Løvkjær og Ane Schmidtsdorff, som også står for de mange guideture, VisitRoskilde har udbudt de sidste mange år.

De fem nye ruter er tematiske guides, der tager den eventyrlystne fodgænger rundt på en guidet tur i forskellige områder af Roskilde by. Hver rute er tre-fire kilometer lang og består af en række forskellige, særligt interessante steder, med hver sin historie. Man kan vælge at besøge alle punkter på ruten eller blot at lade sig inspirere.

Temaerne for de fem ruter er »Roskildes bymidte«, »Kunst i byen«, »Roskilde Havn, Skt. Jørgensbjerg og Folkeparken«, »Sankt Hans og Boserup« og »Musicon«.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk