23. oktober 2021
42-årige Jimmi Lillelund har været forsvundet i to uger. Nu bliver en civil eftersøgning sat i værk.
42-årige Jimmi Lillelund har været forsvundet i to uger. Nu bliver en civil eftersøgning sat i værk.
Foto: Politi
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Broren har været væk i to uger: - De grimme tanker vil man slet ikke tænke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Broren har været væk i to uger: - De grimme tanker vil man slet ikke tænke
Opdateret 14. maj 2020 kl. 14:55
Roskilde - 14. maj 2020 kl. 12:46
Af Kristian Jørgensen

Der er stadig ikke kommet livstegn fra den eftersøgte 42-årige Jimmi Lillelund, siden han forlod sin bopæl i Gundsømagle for at køre til en haveforening i Ishøj for at møde en kvinde, han var begyndt at se.

arrow Læs også: Jimmi har været forsvundet i 450 dage

Nu har hans søns mor taget kontakt til foreningen Forsvundne Personer, som på lørdag iværksætter en stor eftersøgning i Haveforeningen Ishøjgård.

Tina Jørgensen, der er Jimmi Lillelunds søster og har ham som logerende på Søgaarden på Holmevej, støtter også op om eftersøgningen. Politiet har ledt efter spor i haveforeningen, men da det er Jimmi Lillelunds sidste kendte opholdssted, hvor hans bil også er fundet, er det bedste bud på et sted at lede.

- Vi bliver nødt til at gøre et eller andet. Vi kan ikke bare sidde derhjemme og vente, siger Tina Jørgensen, mens stemmen slår sprækker gennem telefonen.

Så mange spørgsmål

Hun aner ikke, hvad der er sket med hendes bror. Om han selv er forsvundet, eller om der er sket ham noget.

- De grimme tanker vil man slet ikke tænke. Man tænker først, at det er hans eget valg, men jo længere tid, der går, jo mere tænker man på, at der er noget andet. Det kan ikke undgås at tænke sådan, men jeg vil helst holde de tanker væk, siger Tina Jørgensen.

Politi
42-årige Jimmi Lillelund har været
forsvundet i to uger. Nu bliver en
civil eftersøgning sat i værk. 

Jimmi Lillelund kørte forrige torsdag fra gården ved Gundsømagle mod haveforeningen i Ishøj for at besøge en kvinde, han har mødt.

Da han ikke dukkede op til en fødselsdag og heller ikke overholdt andre aftaler om fredagen, blev hun først sur over, at han ikke gav besked, men efterhånden opstod tanken, om der kunne være sket noget, og om lørdagen blev politiet kontaktet.

Hans bil og andre personlige ting er blevet fundet, men ingen har set eller hørt fra Jimmi Lillelund selv.

- Så kører møllen. Jeg har lige så lidt svar som nogen andre, og jeg har så mange spørgsmål i hovedet. Er det selvvalgt, er der sket noget? siger Tina Jørgensen.

En bagside i livet

Tina Jørgensen har ikke en konkret mistanke om, hvad der kan være sket lillebroren, men det er ikke usandsynligt, at nogen har haft et udestående med ham.

- Jimmi har også en bagside i sit liv med nogle mennesker, man ikke skulle kende for meget til, siger hun.

Tina Jørgensen har ingen grund til at tro, at lørdagens eftersøgning vil bringe nyt. Hun bemærker, at uanset om Jimmi Lillelunds forsvunden er selvvalgt eller forårsaget af andre, har de næppe lagt nye spor, men et eller andet må han have foretaget sig derude.

- Jeg ved jo ikke, hvor fanden han er. Vi kan lede til højre og venstre. Jeg er sikker på, at politiet har gjort alt, hvad der skal gøres, men der er ikke nogen, der kender hans færden. Jeg ved ikke, om jeg skal lede i Hvidovre eller på Lolland siger søsteren, der også har fået endevendt sin egen bopæl for spor.

Mange eftersøgere

Jimmi Lillelund har før boet i haveforeningen, hvor han skulle besøge sin nye veninde. Tina Jørgensen kender hende ikke, men ekskonen har været i kontakt med hende.

Forsvundne Personer koordinerer lørdagens eftersøgning, så der også er styr på, at de fremmødte overholder coronaretningslinjerne. Det er ikke til at vide, hvor mange der dukker op, men der vil formentlig ikke mangle folk. Siden udmeldingen onsdag kan tilmeldingerne formentlig tælles i hundreder.

- Jeg har selv fået 25 her til morgen. Jeg er ikke den eneste, og dagen er kun lige startet, siger Tina Jørgensen.

Politiet oplyser, at de arbejder intensivt på eftersøgningen af Jimmi Lillelund, men at der stadig ikke er kommet livstegn fra ham.

arrow Eftersøgning: Helikopter på vingerne i dag
20. november 2020 kl. 13:22 Opdateret: kl. 16:57
arrow Forsvundet i fem uger: Dykkere søgte i sø
03. juni 2020 kl. 11:15 Opdateret: kl. 11:15
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk