14. juli 2020
Borgmester Tomas Breddam havde ikke meget nyt med, da han torsdag gav pressen en orientering om virusudbruddet i Roskilde. Han føler sig dog ganske tryg som borger og mener, at sundhedsmyndighederne tager situationen så alvorligt, at alle er i gode hænder. Foto: Peter Andersen
Borgmester Tomas Breddam havde ikke meget nyt med, da han torsdag gav pressen en orientering om virusudbruddet i Roskilde. Han føler sig dog ganske tryg som borger og mener, at sundhedsmyndighederne tager situationen så alvorligt, at alle er i gode hænder. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Breddam fortæller om virusudbrud: Vi er i gode hænder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Breddam fortæller om virusudbrud: Vi er i gode hænder
Roskilde - 27. februar 2020 kl. 15:38
Af Britt Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Borgmester Tomas Breddam gav torsdag eftermiddag en opdatering på udbruddet af coronavirus i Roskilde. Det skete efter, at kommunen havde holdt krisemøde og været i kontakt med relevante myndigheder.

arrow Læs også: Styrelse vurderer: Stadig ingen smittefare på skole

Tomas Breddam satte pressen stævne foran Hedegårdenes Skole, hvor den smittede mands to børn går.

- Sundhedshedsmyndighederne har vurderet, at der ikke er sket smittespredning på Hedegårdenes Skole. Vi følger situationen nøje og har et godt samarbejde med de statslige myndigheder i den her situation. Og i virkeligheden også regionen, sagde Tomas Breddam og oplyste, at der ikke har været behov for at lave tiltag på Hedegårdenes Skole.

- Der er ikke nogen særlig risiko for at have været på Hedegårdenes Skole, og derfor fungerer alting normalt her. Og det gør det også i resten af kommunen, sagde Tomas Breddam.

Tag symptomer alvorligt

Borgmesteren opfordrer til, at alle tager symptomer alvorligt og får det undersøgt. Især hvis man har været i nærheden af den smittede mand.

Tomas Breddam har ikke kendskab til, om andre elever på skolen bliver testet for coronavirus.

Han har været i kontakt med forskellige myndigheder i dag.

- Mit indtryk er, at der er rigtig god stemning. Folk tager det her alvorligt, og der er folk, som tager sig godt af os. Jeg er jo også borger i Roskilde, og jeg synes faktisk, at jeg kan føle mig tryg, sagde Tomas Breddam og forklarede, at i de kommende dage er der øget opmærksomhed på, om der kommer flere tilfælde af corona.

- Vi tager hele tiden beskik af situationen, sagde han og oplyste, at det lokale beredskab, hvor blandt andet politiet er med, mødes senere torsdag, så der er styr på alle planer.

arrow Corona kom pludselig tæt på danskitaliener
27. februar 2020 kl. 18:32 Opdateret: kl. 15:15
arrow Efter dansk coronaudbrud: Matas melder udsolgt af sprit og masker
27. februar 2020 kl. 15:05 Opdateret: kl. 15:05
Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk