10. april 2020
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brag startede bilbrand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brag startede bilbrand
Opdateret 28. januar 2020 kl. 10:52
Roskilde - 28. januar 2020 kl. 10:43
Af Anders Petri
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et brag og ingen naturlig forklaring bag brandens opståen gør, at politiet mistænker en bilbrand mandag aften for at være påsat. Det fortæller Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

arrow Læs også: Kørt ned ved Roskilde Sygehus - kørt akut til Køge

- Det gør jo, at vi lige vil undersøge tingene nærmere. Vi ved ikke, om nogen for eksempel har kastet en flaske med brændbar væske ind, eller smidt fyrværkeri ind i kabinen. Det er det, vi skal få klarlagt, men at braget er der gør, at det virker lidt mere mistænkeligt, end hvis branden startede i motorrummet, siger han.

Politiet og brandvæsenet rykkede ud til bilbranden i Ejboparken i Roskilde klokken 23.05, hvor branden allerede var så kraftig, at varmen forårsagede skader på en anden personbil, der holdt ved siden af. Det var netop braget, der gjorde en beboer i Ejboparken opmærksom på branden.

Branden havde skadet kabinen og højre side af den brændende bil, mens nabobilen kun havde fået skader på den højre side. Den brændte bils ejer er fra Ringsted, hvilket ifølge Martin Bjerregaard gør billedet mudret.

- Bilejeren siger os ikke i forhold til bandegrupperinger. Det er en bil, der ikke hører til i Roskilde, så hvorfor den skal futtes af skal vi også have fundet ud af. Om det er den ene eller anden slags mistænkelighed - brandstiftelse eller bare leg - det ved vi ikke endnu, siger han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk