12. maj 2021
Borgmesteren var med på tur med »Gå med vennerne«, hvor Ældre Sagen Ramsø går tur med nogle af beboerne fra Toftehøjen. Her går Joy Mogensen med Asta Kristensen.
gallery icon

Se billedserie

Borgmesteren var med på tur med »Gå med vennerne«, hvor Ældre Sagen Ramsø går tur med nogle af beboerne fra Toftehøjen. Her går Joy Mogensen med Asta Kristensen.
Foto: Anders Ole Olsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester på gåtur med de ældre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester på gåtur med de ældre
Roskilde - 28. maj 2013 kl. 15:42
Af Malene Koops Grønborg

Viby: Der blev drukket kaffe, sunget sange samt gået tur i det solskinsrige vejr i går eftermiddag i Viby, da borgmester Joy Mogensen (S) var i praktik hos Ældre Sagen i Ramsø på Omsorgscenteret Toftehøjen. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

- Det var en rigtig god dag, og det var dejligt at se de mange aktiviteter, der foregår i Viby. Jeg har hørt om, at der sker mange ting i lokalsamfundet, men efter sådan en dag kan man virkelig se, hvor mange, der er i sving. Jeg har stor respekt for alt det, de har stablet på benene, siger Joy Mogensen.

Både i denne og i sidste uge har 18 byrådspolitikere været i praktik for en dag hos forskellige frivillige sociale foreninger i Roskilde Kommune. Det er Frivilligcenter Roskilde, der står bag arrangementet.

Læs meget mere i DAGBLADET Roskilde tirsdag.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk