5. december 2020
I Roskilde ville borgmester Tomas Breddam være ked af, hvis Tour de France bliver flyttet præcis en uge, for så tramper feltet ud af Roskilde inden Roskilde Festival er åben. Foto: Steen Østbjerg
I Roskilde ville borgmester Tomas Breddam være ked af, hvis Tour de France bliver flyttet præcis en uge, for så tramper feltet ud af Roskilde inden Roskilde Festival er åben. Foto: Steen Østbjerg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester: - Tour-flytning på en uge vil give problemer for Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester: - Tour-flytning på en uge vil give problemer for Roskilde
Roskilde - 29. juni 2020 kl. 12:06
Af Lars Kimer

Ingen vil sige det højt, men noget kunne tyde på, at Tour de France-ledelsen har spurgt om at få flyttet Tour de France-starten en hel uge til næste år. Det er i hvert tilfælde det eksempel, som Roskildes borgmester, Tomas Breddam (S), taler om, ovenpå, at det den danske Tour-organisation i fredags bekræftede, at Toru-ledelsen havde forespurgt om det er muligt at flytte Tour-starten i Danmark af hensyn til OL.

arrow Læs også: Udskudt tourstart koster halv million, men vækker glæde

- Det vil ikke være uden problemer, hvis Tour de France skulle flyttes en hel uge. Men nu har vi samtaler med ASO, organisationen bag Tour de France, og så ser vi, hvad der er muligt, siger Tomas Breddam.

Hvis Tour-starten flyttes præcis en uge, vil det betyde, at feltet triller ud af Roskilde, inden Roskilde Festival er åbnet, og netop eksponeringen af festivalen er et væsentligt parameter for Roskildes engagement i tour-starten.

- Det ville vi jo være kede af. Men vi er fleksible, så længe en flytning stadig giver os mulighed for den eksponering, vi havde håbet på, siger Tomas Breddam.

arrow Borgmester lever fint med tourstart i 2022
29. juli 2020 kl. 12:15 Opdateret: kl. 12:15
arrow Tour de France-rytterne overnatter ikke i Roskilde
29. februar 2020 kl. 16:59 Opdateret: kl. 17:21
arrow Tourstart og festival vil samarbejde om frivillige
08. februar 2020 kl. 14:12 Opdateret: kl. 16:33
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk