22. november 2019
Politiet kunne mandag eftermiddag hente en 27-årig mand fra Ungarn, som havde stjålet fire boremaskiner i Bauhaus. Foto: Kenn Thomsen
Politiet kunne mandag eftermiddag hente en 27-årig mand fra Ungarn, som havde stjålet fire boremaskiner i Bauhaus. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Boremaskinetyv blev snuppet i Bauhaus - makker på fri fod

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Boremaskinetyv blev snuppet i Bauhaus - makker på fri fod
Roskilde - 25. juni 2019 kl. 11:07
Af Britt Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mørke poser hos to kunder, som gik igennem kassen i Bauhaus sidst på mandag eftermiddag, var lidt mistænkeligt, synes en butikskontrollant, som mente, at de måske havde snuppet nogle boremaskiner.

Han hev derfor fat i den ene af mændene, mens den anden mand tog flugten og løb fra butikken via motorvejen.

Politiet blev tilkaldt og kunne konstaterer, at den tilbageholdte mand var en 27-årig mand fra Ungarn. Han blev anholdt og sigtet for tyveri af fire boremaskiner til en samlet værdi på cirka 9100 kroner.

Han blev bragt til politistationen til afhøring med assistance fra en tolk, inden han efterfølgende blev anbragt i et arresthus for overnatning.

Anklagemyndigheden vil tirsdag fremstille ham i et grundlovsforhør ved Retten i Roskilde med krav om varetægtsfængsling, mens politiet forsøger at få identificeret medgerningsmanden, der fortsat er på fri fod.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk