24. november 2017
En 51-årig mand blev så jaloux på en kvinde, han ikke selv mente at være i forhold med, at han gav hende flere slag i hovedet. Foto: Hans-Jørgen Johansen
En 51-årig mand blev så jaloux på en kvinde, han ikke selv mente at være i forhold med, at han gav hende flere slag i hovedet. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: »Bolleveninde« fik bank for at være utro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

»Bolleveninde« fik bank for at være utro
Roskilde - 17. maj 2017 kl. 06:06
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selvom et forhold er løst, kan følelserne godt kamme over. Det skete i december, hvor en 51-årig mand fra Roskilde gentagne gange slog sin ikke-kæreste, eller »bolleveninde« med hans egne ord, fordi han mistænkte hende for at ligge med en anden.

Det kostede ham tidligere på måneden en måneds betinget fængsel og 40 timers samfundstjeneste, da han blev stillet for byretten.

Trods knytnæveslagene i ansigtet er de to stadig venner ifølge offerets vidneforklaring. De har ikke altid kunnet finde ud af, hvornår man er kærester, og ifølge hende var de i et forhold frem til voldsepisoden, mens det var den dømte, som i retten betegnede forholdet som mere løst.

Ikke desto mindre oprørte tanken om, at hun måske havde været sammen med en anden, ham så meget, at han slog hende og smed hende ud af lejligheden i Roskilde. Ifølge kvinden sparkede han hende også på overkroppen, men det fandt retten ikke bevist.

Overfaldsmanden er ikke tidligere straffet, og ifølge offeret vidste han med det samme godt, at han var galt på den. Da hun efter slagene råbte, at hun ville melde ham, sagde han, at det kunne hun bare gøre, for han vidste godt, at han »havde lavet noget lort«.

I retten forklarede den dømte også, at han havde mavesår af bekymringer, men den anger kunne trods alt ikke frikøbe ham fra dommen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk