27. september 2020
Majbritt Schmidt og sønnen Victor på 11 år bor stadig på Scandic Roskilde og har gjort det i snart et halvt år. De ved endnu ikke, hvad der videre skal ske.
Majbritt Schmidt og sønnen Victor på 11 år bor stadig på Scandic Roskilde og har gjort det i snart et halvt år. De ved endnu ikke, hvad der videre skal ske.
Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Boligselskab vil ikke gøre mere for Majbritt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Boligselskab vil ikke gøre mere for Majbritt
Opdateret 03. marts 2014 kl. 12:36
Roskilde - 28. februar 2014 kl. 14:07
Af Malene Koops Grønborg

Roskilde: Boligselskabet Sjælland (BoSj) svarer nu igen i sagen, som DAGBLADET Roskilde beskrev i avisen lørdag den 22. februar om Majbritt Schmidt, der siden september sidste år har boet på Scandic Roskilde med sin 11-årige søn på grund af skimmelsvamp i hendes lejlighed i BoSj's afdeling Kristianslund.

arrow Læs også: LLO om skimmelsvamp: Kommunen gør det ikke godt nok

Hverken Majbritt Schmidt eller LLO mener, at BoSj har behandlet sagen på en ordentlig måde, men ifølge boligselskabet, så er man gået længere, end man normalt ville gøre.

- Vi har et ansvar i forhold til de boliger, vi har. Vi renoverer og foretager tests, hvis der er behov. Vi får en ekspertvurdering, der aflæser de resultater, vi når frem til, som konkluderer om det her ligger under eller over normalværdien. Og i Majbritts tilfælde ligger tallet for skimmelsvamp nu længere nede end det, der er normalt. De resultater vidner om, at man godt kan godt flytte ind i den her bolig, siger Morten Lykkeberg, der er kommunikationschef ved BoSj til DAGBLADET Roskilde.

Faktisk mener boligselskabet, at man har strakt sig længere end normalt i sagen, fordi der normalt ikke tilbydes permanent genhusning, men det har man gjort i Majbritt Schmidts tilfælde, siger kommunikationschefen.

- Vi oplever, at vi har strakt os rigtig langt. Det her er en meget usædvanlig sag, og de fleste sager får vi jo afklaret meget hurtigt. Men her har vi altså strakt os rigtig langt i forhold til at forsøge at finde en anden bolig. Vi tilbyder normalt ikke permanent genhusning, hvor man kan komme til at bo et helt andet sted, og det er også noget, vi har diskuteret med flere kommuner. Det er en fast aftale, at det tilbyder vi ikke, siger Morten Lykkeberg.

Læs meget mere i DAGBLADET Roskilde.

arrow Boligselskabet undersøger sagen
22. februar 2014 kl. 09:07 Opdateret: kl. 13:17
arrow Andre beboere: Vi har også skimmelsvamp
22. februar 2014 kl. 08:34 Opdateret: kl. 13:17
arrow Majbritt og Victor blev syge af skimmelsvamp
22. februar 2014 kl. 07:19 Opdateret: kl. 14:12
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk