25. september 2018
Brian Brantley er træner for AIK Roskildes kamphold. Her ses han med bokserne Wahidullah Khoshal (tv.) og Leoart Jakupi, som begge stiller op for klubben til weekendens DM i Roskilde Kongrescenter. Foto: Mariann Sofiasdottir
gallery icon

Se billedserie

Brian Brantley er træner for AIK Roskildes kamphold. Her ses han med bokserne Wahidullah Khoshal (tv.) og Leoart Jakupi, som begge stiller op for klubben til weekendens DM i Roskilde Kongrescenter. Foto: Mariann Sofiasdottir
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Boksetræner: - Her er der ikke noget pis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Boksetræner: - Her er der ikke noget pis
Roskilde - 14. november 2017 kl. 18:06
Af Mariann Sofiasdottir
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Her er der ikke noget pis.
Sådan siger træner og tidligere bokser Brian Brantley om bokseklubben AIK Roskildes kamphold.

arrow Læs også: Fra Afghanistan med boksetalent

Og det kan han sige, fordi der er ham, der bestemmer. Der findes ingen rundkredssamtaler, og træningen er ikke til debat. Brian Brantleys ord er lov, og den kommer til udtryk højt og tydeligt i træningssalen, bogstavlig talt. Og det er den utvetydige tilgang, som kommer talenterne til gavn.

- Her er det så nemt. Der er kun én, der bestemmer, og det er mig. Der er ikke noget pis. Og det kan de faktisk godt lide. Her stiller man ikke spørgsmålstegn. Man gør, hvad der bliver sagt. For eksempel går man i bad efter træning. Det er ikke et valg. Har man ikke håndklæde med, så skal man lave 200 armstrækninger. Så husker man håndklædet næste gang. Og så lærer man at gå i bad efter træning, siger Brian Brantley, der styrer holdet med fast hånd, både hvad angår træning, men også i forhold til hvordan man omgås hinanden uden for ringen.

- Det handler om respekt. Meget af det, vi laver her, handler også om alt muligt andet end lige træning, selv om det selvfølgelig er træningen, der er fokus på. Det handler om det hele menneske. Der er også fokus på, om bokserne har det godt og give dem et netværk. Det handler det om i mange sportsgrene. Der skal være et netværk til at samle dem op, når det går mindre godt. Og så skal man opføre sig ordentligt, siger han.

I weekenden er han til DM for amatørboksere i Roskilde Kongrescenter med flere af klubbens talenter.

DM afvikles fredag den 17. november kl. 17 (semifinaler U15 og 17, indledende kampe U19 og elite), lørdag den 18. november kl. 12 (semifinaler U19 og elite) og 18 (finaler U15 og U17) og søndag den 19. november kl. 10 (finaler U19 og elite).

Der er tilmeldt 45 herreeliteboksere (senior), 18 U19-boksere, 26 U17-boksere og 18 U15-boksere. På kvindesiden er der 17 boksere tilmeldt.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Roskilde tirsdag 14. november. Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy

arrow Bokser tabte 10 kampe i træk - nu skal han til DM
15. november 2017 kl. 06:05 Opdateret: kl. 15:43

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk