18. januar 2021
Køreplanen for Bogbussen i Roskilde bliver midlertidig ændret. Foto: Jens Wollesen
Køreplanen for Bogbussen i Roskilde bliver midlertidig ændret. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bogbussen får nye holdetider: Vil undgå at lånere går forgæves

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bogbussen får nye holdetider: Vil undgå at lånere går forgæves
Roskilde - 26. november 2020 kl. 05:52

Hver uge strømmer det til med lånere til Roskildes bogbus i Trekroner Øst og i Veddelev. Der kommer faktisk så mange, at der på grund af gældende Covid-19 restriktioner hver uge er lånere, der må gå forgæves. Derfor ændres der nu midlertidigt i køreplanen.

arrow Læs også: Bogbussen er en bestseller

Fra tirsdag den 1 december og frem udvider bogbussen sin holdetid i Trekroner Øst ved Skademosegård med én time. Bogbussen vil derfor fremover holde i Trekroner Øst fra klokken 15.10-17.10 og altså i to timer i stedet for en enkel.

Også stoppet i Veddelev, Strandvejen er et populært stop, og får derfor også mere holdetid i den nye midlertidige plan. Bogbussen vil fremover have holdeplads i Veddelev fra klokken 18 til 19. De gældende afstandskrav gør, at bogbussen ikke kan huse så mange lånere ad gangen.

Med disse ændringer håber bogbussen således at kunne nå at betjene alle lånere, så ingen går forgæves. Ændringerne i tirsdagens køreplan betyder også, at holdepladsen i Herringløse ved gadekæret bliver midlertidigt nedlagt.

Fra torsdag den 3. december præger en anden og permanent ændring torsdagens køreplan. Holdepladsen i Dommervænget i Roskilde er nødsaget til at flytte på baggrund af planerne for nedrivningen af centret. På grund af det arbejde, der skal udføres, er det ikke længere muligt for bogbussen at holde i Dommervænget. Bogbussen vil derfor fremover holde på Gyvelvej om torsdagen mellem klokken 13.10-13.45.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk