25. september 2020
Ramsøhallen var helt fyldt, da der i foråret var finale i Playback. Til marts bliver der igen playback i hallen, men dog uden at børnene kan gå videre til en finale. En forældregruppe håber dog, at inalen er tilbage i 2021. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Ramsøhallen var helt fyldt, da der i foråret var finale i Playback. Til marts bliver der igen playback i hallen, men dog uden at børnene kan gå videre til en finale. En forældregruppe håber dog, at inalen er tilbage i 2021. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børnene kan godt begynde at øve sig på playback

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børnene kan godt begynde at øve sig på playback
Roskilde - 08. december 2019 kl. 18:09
Af Britt Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er glæde i Gadstrup. Ikke kun hos den forældregruppe, som har arbejdet hårdt på at få reddet det årlige Playback show, men også når man læser kommentarerne på Facebook, bliver der jublet.

Det er kun en uge siden, at Rasmus Flodgaard meldte ud, at en forældregruppe var klar til at stifte en forening, som kan køre Playback showet fremadrettet. Men det krævede 30.000 kroner, som skulle være i hus inden den 31. december.

- Det er gået stærkere, end jeg havde regnet med, fortæller Rasmus Flodgaard og oplyser, at pengene er i hus.

Playback Gruppen fik mulighed for at søge en pulje under Kultur- og Idrætsudvalget. Da beløbet ikke var så stort, kunne det godkendes administrativ. Derfor har Roskilde Kommune leveret størstedelen af de indsamlede penge.

Private har også givet donationer, og dem vil Playback Gruppen gerne have flere af, så der er et fundament til de kommende år.

Det store Playback show har været ramt af, at tiendeklassetilbuddet Kør 10, som har stået for afviklingen i flere år, er lukket, og der har været skolesammenlægning i Viby. Samtidig var der ikke kræfter på Gadstrup Skole til at køre showet. Derfor var der udsigt til, at kun Viby Skole ville holde et lokalt show mandag den 30. marts i Dåstrup hallen.

- Ungerne går op i det med liv og sjæl. Det er en fest for eleverne, men også for lokalsamfundet, sagde Rasmus Flodgaard for en uge siden og nævnte, at der hvert år er 800-1000 tilskuere i hallen til byens show.

Derfor gik han ind i arbejdet på at bevare Playback showet i Gadstrup.

Næste år bliver der kun lavet lokale shows, men Playback Gruppen satser på, at finalerne vender tilbage i 2021. Gerne som det tidligere har været med deltagelse af Viby Friskole.

Playback showet i Gadstrup vil finde sted i samarbejde med Roskilde Ungdomsskole. Playback Gruppen vil nu gå i gang med planlægningen. I den forbindelse vil Playback Gruppen gerne have flere frivillige.

Datoen for Playback i Gadstrup er mandag den 23. marts klokken 18.30 i Ramsøhallen.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk