25. november 2017
Foto: Kim Rasmussen
Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børnelokker skal findes: Politiet danner taskforce

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børnelokker skal findes: Politiet danner taskforce
Roskilde - 10. marts 2017 kl. 12:45
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvem er den eller de mystiske mænd, som de seneste måneder har terroriseret byer i Roskilde og omkringliggende kommuner? Hvad vil de, og hvordan bliver deres aparte og til tider skræmmende opførsel stoppet? Det sætter Midt- og Vestsjællands Politi nu ekstra ressourcer ind på at komme til bunds i, skriver dit regionale dagblad, DAGBLADET Roskilde.

arrow Læs også: Politiet: Intet mønster i sager om børnelokkere

Det kommer til at ske ved en nyoprettet taskforce, som skal kulegrave alle anmeldelser om børnelokkerlignende forhold fra lokalområdet de seneste tre måneder.

- Det er jo unaturligt, at vi får så mange henvendelser. Vi har nu sat ekstra efterforskere på til at kulegrave alle sagerne for at se, om vi kan finde nålen i høstakken. Er der noget i de her sager, som vi kan konkludere noget ud fra, og som kan lede til et gennembrud i sagen. Det er det, vi skal have kulegravet i den nye taskforce, siger Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Den eller de mystiske mænd har i de seneste tre måneder givet grund til bekymring først og fremmest i Jyllinge, men også i Gundsømagle, Ågerup, Roskilde, Viby, Ejby ved Køge, Hvalsø og Kirke Hyllinge har der været meldinger om mænd, der opførte sig mærkeligt over for børn. De har tilbudt både pokemonkort, slik, mad, krammere og muligheden for at se på hundehvalpe.

arrow Mand til 12-årig: Vil du med ind i bilen og have mad
09. marts 2017 kl. 12:00 Opdateret: kl. 12:00
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk