22. november 2017
En 12-årig pige blev passet op på Frederiksborgvej og spurgt, om hun ville have et lift. Måske var det bare ment som et lift, men i så fald er det ifølge politiet en dårlig idé at tilbyde den slags til fremmede børn.
En 12-årig pige blev passet op på Frederiksborgvej og spurgt, om hun ville have et lift. Måske var det bare ment som et lift, men i så fald er det ifølge politiet en dårlig idé at tilbyde den slags til fremmede børn.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børnelokker eller (u)betænksom bilist?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børnelokker eller (u)betænksom bilist?
Roskilde - 27. marts 2017 kl. 11:55
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter en stille periode har Midt- og Vestsjællands Politi igen fået en anmeldelse om en mulig børnelokker i Jyllinge-området, da en 12-årig pige fredag blev tilbudt at køre med en fremmed mand.

Pigen var på vej hjem fra skole, da en mand i en sort bil kørte op på siden af hende på Frederiksborgvej og spurgte, om hun ville have et lift. Pigen kendte ikke manden og stak af i løb, uden manden på 50-55 år foretog sig mere.

Pigen fik noteret bilens nummerplade, og det er en nyttig oplysning for politiet, som nu vil kontakte ejeren for at spørge, hvad han har lavet.

Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi understreger dog samtidig, at der ikke nødvendigvis har været tale om en børnelokker. Det kan også bare kan være en mand, som har set pigen på den store vej og ikke har tænkt på, hvilke signaler han kunne sende.

Det er med andre ord en dårlig idé at tilbyde et lift til børn, man ikke selv kender.

Uanset hvad mandens intention har været, forstår Martin Bjerregaard godt forældrenes reaktion, og politiet byder enhver anmeldelse om lignende episoder velkomne.

- Man har gjort det rigtige og fortalt os, at der har været denne her hændelse, og så må vi se, hvad vi kan få ud af det, siger han.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk