12. december 2017
Det nye Snekken Trattoria var blandt de restauranter, der deltog i Smagens Time, hvor børn prøver at spise på restaurant uden forældre.
gallery icon

Se billedserie

Det nye Snekken Trattoria var blandt de restauranter, der deltog i Smagens Time, hvor børn prøver at spise på restaurant uden forældre.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børn på restaurant uden mor og far fik udfordret smagsløgene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børn på restaurant uden mor og far fik udfordret smagsløgene
Roskilde - 12. oktober 2017 kl. 14:19
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Blancheret kål og grøn urteolie var på menuen, da 80 børn i alderen 5-15 år onsdag spiste på det nye Snekken Trattoria på havnen i Roskilde i forbindelse med Smagens Time, hvor restauranter landet over slog dørene op for en aften uden far og mor.

De blev budt på en økologisk treretters menu bestående af græskarsuppe med saltristede græskarkerner og grøn urteolie, hjemmelavet parpadelle med frilands- kalv serveret på blancheret kål og til sidst pære Belle Helene med porcheret pære, coulis, brændt hvid chokolade og kokosis.

- Børnene var smaddersøde og meget interesserede i maden. Selvfølgeligt var der nogen, der blev lidt udfordret, men de var gode til at smage på tingene, og vi fik nogle gode snakke med børnene rundt omkring ved bordene. Det var lidt svært at vente mellem retterne, men børnene brugte tiden til at gå en tur op i lugen og se kokkene arbejde. Generelt var der en vildt god stemning. Der blev sagt pænt »tak for mad«, og de fleste fik også lært, hvordan bestikket skal ligge, hvis man vil signalere til tjeneren, at man er færdig med at spise. Det var rigtig sjovt, siger Maria Dietrichsen, ejer af Sneken Trattoria og selv mor til fire.

Overskuddet fra Smagens Time går til fonden Melting Pots velgørende projekter, der blandt andet er med til at give socialt udsatte børn og unge i Bolivia muligheden for en bedre fremtid.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk