10. juli 2020
Under fire indbrud i Himmelev er der blevet aflistet ruder. Politiet efterforsker nu, om der er en sammenhæng mellem indbruddene. Foto: Kenn Thomsen
Under fire indbrud i Himmelev er der blevet aflistet ruder. Politiet efterforsker nu, om der er en sammenhæng mellem indbruddene. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bølge af indbrud i Himmelev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bølge af indbrud i Himmelev
Roskilde - 18. juni 2018 kl. 11:25
Af Britt Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hele fem huse har haft indbrud i Himmelev i weekenden eller i dagene op til.

arrow Læs også: Naboer løb efter tyven da bydel blev ramt af indbrud igen

De fire indbrud overlapper hinanden i det tidsrum, der har været ubudne gæster, og så er de begået på næsten samme måde.

- Vi vil ikke afvise, at det er de samme. Det kigger vi på i efterforskningen, siger Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Et sted mellem lørdag klokken 7.30 og søndag klokken 1.10 om natten er det gået ud over et hus på Ejlskovvej. Her var et vindue til stuen er blevet aflistet. Den ubudne gæst har været i hele huset og er forduftet igennem en terrassedør. Der var endnu ikke overblik over, hvad der var blevet stjålet.

På Skalbjergvej var det i tidsrummet fra lørdag klokken 15 og søndag klokken 10.45, at et vindue er blevet aflistet til soveværelset og lagt på græsset. Alle værelser var blevet gennemrodet, men der var umiddelbart ikke blevet stjålet noget.

Turen kom til Himmelev Sognevej i perioden fra lørdag klokken 11 og søndag klokken 13.15. Her var en rude i et kældervindue blevet aflistet i et hus. Indbrudstyven har været rundt i hele huset, hvor skabe og skuffer var gennemrodet. Tyven har brugt terrassedøren for at komme ud, og med sig havde vedkommende euro, singapore dollar, smykker og sølvtøj.

Der manglede en rude i havedøren i soveværelset på et hus på Fynsvej, da beboerne kom hjem søndag klokken 13.50. De havde været væk siden onsdag klokken 16.

Der var mærker på karmen, hvor ruden manglede, og toilettet, badeværelset og et kontor var gennemrodet. Der var ikke andre åbne døre eller vinduer end havedøren i soveværelset.

Her var der blevet euro, sølvkande fra cirka 1925, sølvske. der er cirka 65 centimeter lang, en guldkæde i hvidguld, armring i hvidguld og et sølvfad, der er cirka 25 centimeter i diameter.

Søndag klokken 3.38 er alarmen gået i Himmelev Hallen. Her var et vindue til cafeteriet er blevet brudt op. Der er intet overblik over, hvad der var blevet stjålet.

arrow Landsby ramt af fire indbrud
07. december 2018 kl. 08:50 Opdateret: kl. 08:50
arrow Seks indbrud i seniorbofællesskab
05. december 2018 kl. 09:14 Opdateret: kl. 09:14
arrow By ramt af 13 indbrud
05. november 2018 kl. 09:27 Opdateret: kl. 10:09
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk