1. december 2020
Borgmester Tomas Breddam (S) kalder det, som blev lagt ud på kommunens hjemmeside for et »internt arbejdspapir. Det ligner nu ganske godt de dagsordener, som kommunen plejer at sende ud før hvert udvalgsmøde.
Borgmester Tomas Breddam (S) kalder det, som blev lagt ud på kommunens hjemmeside for et »internt arbejdspapir. Det ligner nu ganske godt de dagsordener, som kommunen plejer at sende ud før hvert udvalgsmøde.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Blev lovet tunnel: Ser ud til at ende i mølposen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Blev lovet tunnel: Ser ud til at ende i mølposen
Roskilde - 23. maj 2020 kl. 06:06
Af Lars Kimer

Det tegner til, at den tunnel under Lindenborgvej ved Svogerslev, som blev vedtaget ved indgåelse af budget 2018 i Roskilde Kommune, men endnu ikke er blevet etableret, er på vej til at blive skrottet. Det fremgår af et dagsordenspunkt til det kommende møde i plan- og teknikudvalget som afholdes 2. juni.

arrow Læs også: Lokalråd: Derfor er en tunnel det eneste rigtige

Dagsordenen til mødet blev ved en fejl lagt ud på kommunens hjemmeside onsdag og er fjernet igen torsdag. Men i dagsordenen foreslår forvaltningen, at man kan lave en krydsning i niveau frem for en tunnel.

I Venstre er Bent Jørgensen, som selv bor i Svogerslev, forundret.

- Det vil ikke været sikkert nok at lave en løsning i niveau. Dertil er trafikken for voldsom på Lindenborgvej. Men det undrer mig også meget, at vi først hører om det her på et dagsordenspunkt. Tunnelen blev vedtaget i et budgetforlig. Det ville være god pli, at borgmesteren sørgede for, at det her først blev diskuteret i forligskredsen, siger Bent Jørgensen.

Borgmester Tomas Breddam (S) vil ikke forholde sig til dagsordenspunktet, som han kalder et arbejdspapir.

- Det er svært at sige, om et arbejdspapir med den ordlyd bliver til et dagsordenspunkt lige om lidt. Jeg forholder mig ikke offentligt til arbejdspapirer, siger han til DAGBLADET Roskilde.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk