16. april 2021
Lukas Msiska viser, hvordan man binder en børsteormsflue.
Lukas Msiska viser, hvordan man binder en børsteormsflue.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bind fluer sammen foran skærmen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bind fluer sammen foran skærmen
Roskilde - 04. marts 2021 kl. 16:43

Fishing Zealand har ved tidligere lejligheder arrangeret masser af fluebindingsaftener, men da det ikke er muligt at mødes fysisk lige nu grundet Covid-19, bliver der i stedet udgivet en række videoer om fluebinding fra projektets medlemskommuner, Roskilde, Lejre, Frederikssund, Vordingborg, Guldborgsund, Næstved, Kalundborg samt Odsherred.

arrow Læs også: Ta med ud og fisk

I videoerne vil kendte fluebindere/fluefiskere, der alle har deres udgangspunkt i en af medlemskommunerne, udover at binde fluer, fortælle om, hvordan fluerne fiskes, hvornår de er mest effektive, krydre med gode fangsthistorier, fortælle om deres fortrukne grej, samt give et par tips til kystfiskeriet netop nu.

Initiativet startede den 4. februar, og dermed er der allerede fire film at finde på Fishing Zealands Youtube-kanal. De følgende torsdage vil der blive lanceret en ny film med fluebinding og tips til fiskeriet.

Forinden vil der på Fishing Zealands hjemmeside, fishingzealand.dk, blive præsentere en materialeliste til fluerne, så der er mulighed for at binde med.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk