17. september 2021
Føreren af en varebil havde en grund til at stikke af fra et færdselsuheld. Han kørte nemlig i en bil, han havde stjålet. Foto: Kim Rasmussen
Føreren af en varebil havde en grund til at stikke af fra et færdselsuheld. Han kørte nemlig i en bil, han havde stjålet. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Biltyv flygtede fra færdselsuheld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Biltyv flygtede fra færdselsuheld
Roskilde - 26. juli 2021 kl. 14:50

Der var en årsag til, at føreren af en varebil ikke blev på stedet efter at have været skyld i et færdselsuheld på Himmelev Sognevej i Roskilde fredag formiddag.

Uheldet skete klokken 9.30, hvor en 61-årig kvinde fra Roskilde var ude for, at en varebil bakkede ind i hendes bil og derefter kørte væk. Hun nåede dog at aflæse nummerpladen, og da politiet slog den op, viste det sig, at varebilen var efterlyst som stjålet. Der skete kun mindre materiel skade ved uheldet.

En patrulje ledte efter varebilen i området og fik øje på den på Herregårdsvej ved Egelund, ikke langt fra uheldsstedet. Føreren af varebilen standsede uden dramatik og gik straks til bekendelse og indrømmede, at varebilen var stjålet og iført andre nummerplader. Han viste sig at være en 35-årig mand fra Roskilde uden kørekort.

Han blev anholdt og sigtet for både uberettiget brug af varebilen samt for narkokørsel, idet betjentene skønnede, at han var påvirket. Den 35-årige fik taget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer og blev efterfølgende afhørt til overtrædelserne af færdsels- og straffeloven.

Varebilen blev stjålet i december 2020 i Vordingborg fra en indhegnet parkeringsplads. Den 35-årige blev løsladt efter afhøring til sagerne og kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk