17. oktober 2019
Den første roller derby-turnering i Roskilde nogensinde blev lørdag afholdt i Himmelev Hallen. Her er det Copenhagen Ladybugs (i rødt) mod Northern Lightning fra Groningen i Holland. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Den første roller derby-turnering i Roskilde nogensinde blev lørdag afholdt i Himmelev Hallen. Her er det Copenhagen Ladybugs (i rødt) mod Northern Lightning fra Groningen i Holland. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder og video: Hårde skuldertacklinger på hjul

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder og video: Hårde skuldertacklinger på hjul
Opdateret 18. maj 2019 kl. 23:02
Roskilde - 18. maj 2019 kl. 17:11
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der blev tacklet igennem, så kvinder på rulleskøjter kurede hen ad halgulvet i Himmelev Hallen, da Roskilde Rolle Derby lørdag afholdt deres første turnering nogensinde i sporten, der kan minde lidt om amerikansk fodbold på rulleskøjter.

Ikke et klynk var der at høre fra de hårde rollerchicks, der trods de potente skuldertacklinger omfavnede deres modstandere efter kampene og rullede i cirkler for at uddele high fives til alle og enhver.

Roskilde Roller Derby indkasserede selv en fjerdeplads ved deres første turnering på hjemmebane, og spillerne var ovenud tilfredse efter nederlaget på 41-58 i den sidste kamp mod Northern Lightning fra hollandske Groningen.

- Det var virkelig hårdt. De gav virkelig nogle hårde hits, sagde Roskildes Kathrine »Kalle« Kamph efter kampen om tredjepladsen.

Hun er sikker på, at det bliver til flere roller derby-turneringer i Roskilde, efter det første er gået så godt.

- Det er helt vildt fedt. Der har været supergod stemning, og alle er glades, siger hun.

Turnering i Roskilde var en såkaldt 7's-turnering, der kun tager 21 minutter i modsætning til de sædvanlige to gange en halv time og ikke kræver så mange spillere. Det kan være en fordel i en sport, som ikke har så mange udøvere.

Der er kun seks hold i Danmark, og derfor var der også hold fra både Groningen og Helsingborg med til turneringen i Himmelev Hallen.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk