1. april 2020
Elever fra BGK Roskilde og Kunstlaboratoriet for Unge fra Roskilde Kulturskole har arbejdet sammen om optoget. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Elever fra BGK Roskilde og Kunstlaboratoriet for Unge fra Roskilde Kulturskole har arbejdet sammen om optoget. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder fra Lysfesten: Dansende organer i gaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder fra Lysfesten: Dansende organer i gaden
Roskilde - 24. januar 2020 kl. 20:47
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lysfesten i Roskilde var for første gang flyttet fra efteråret til januar, og selv om vejrguderne lige skulle drille med en regnvåd eftermiddag, lod det ikke til at have indflydelse på hverken stemningen eller antallet af mennesker i bymidten fredag aften.

Et af Lysfestens højdepunkter var som altid det store optog fra Palæet. I år var det elever fra BGK Roskilde og Kunstlaboratoriet for Unge fra Roskilde Kulturskole, som for første gang var gået sammen om at skabe optoget.

Dette års tema var »kroppen«, og eleverne havde derfor bygget store lanterner i pilegrene og papir, der var udformet som kroppens forskellige organer, blandt andet med et stort hjerte i midten. Der sås også omvandrende hjerner og dansende skeletpiger, så lidt reminiscens fra dengang Lysfesten lå tæt på halloween, var der stadig.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk