10. juli 2020
Tidligt lørdag morgen drog 50 ryttere fra det lokale cykelhold Team Glade Børn af sted fra BC Catering på Langebjerg i Roskilde. Som noget nyt hedder destinationen i år Prag, hvor de efter planen skal være fremme torsdag aften. Foto: Hans- Jørgen Johansen
gallery icon

Se billedserie

Tidligt lørdag morgen drog 50 ryttere fra det lokale cykelhold Team Glade Børn af sted fra BC Catering på Langebjerg i Roskilde. Som noget nyt hedder destinationen i år Prag, hvor de efter planen skal være fremme torsdag aften. Foto: Hans- Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Team Glade Børn sætter kurs mod Prag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Team Glade Børn sætter kurs mod Prag
Roskilde - 14. juli 2018 kl. 12:36
Af Katrine H. Kristensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Nu er det blevet tid til at kysse farvel og lette numsen for om lidt går turen mod smukke Prag, sådan lyder det fra teamchef for Team Glade Børn, Stiig Broby, til de 50 rytter fra det lokale cykelhold Team Glade Børn, der tidligt lørdag morgen drog af sted mod Prag i Tjekkiet fra BC Catering på Langebjerg i Roskilde.

arrow Læs også: Hurtige ryttere sprænger tidsplanen

Og netop Prag er en ny destination for rytterne fra Team Glade Børn, der plejer at cykle til Paris i Frankrig eller Bolzano i Italien, og de sidste to år er turen gået mod Alsace i det nordøstlige Frankrig.

- Vi vil gerne prøve at lave lidt variation i forhold til ruterne, så rytterne får nye udfordringer og har mulighed for at opleve nye smukke landskaber i et nyt land. Når vi er nået i mål i Prag, vil der også være mulighed for rytterne at udforske byen, siger Stiig Broby.

I år består Team Glade Børn af endnu færre ryttere end normalt, og det er der to helt særlige årsager til.

- I år har vi kun 50 ryttere, der skal af sted. Sidste år var vi 70 ryttere, men vi plejer at være helt op til 100 ryttere. Hvis der er færre ryttere, så har alle ryttere mulighed for at lære hinanden at kende, og det giver bare en anden dynamik, og man socialiserer sig på en anden måde, siger han og fortsætter.

- For det andet er det af rent sikkerhedsmæssige årsager, at vi gerne vil køre færre ad gangen for ikke at genere trafikken.

Torsdag aften satser Stiig Broby på, at rytterne når frem til Prag, og så har rytterene, som har valgt at cykle den lange rute cyklet omkring 1100 kilometer. Overskuddet fra turen bruges til uddeling gennem Team Glade Børn Fonden, som hjælper børn, der har det svært.

Du kan følge Team Glade Børns tur i DAGBLADET Roskilde.

arrow Cykelhold med ømme ben
19. juli 2017 kl. 17:05 Opdateret: kl. 11:44
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk