18. oktober 2019
Bauhaus får til efteråret selskab af Elgiganten, Jysk, Petworld og thansen, der flytter ind i det nye butiksområde i Trekroner Syd. Byggeriet er nået så langt, at der i går kunne holdes rejsegilde. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Bauhaus får til efteråret selskab af Elgiganten, Jysk, Petworld og thansen, der flytter ind i det nye butiksområde i Trekroner Syd. Byggeriet er nået så langt, at der i går kunne holdes rejsegilde. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Rejsegilde på nyt stort butikscenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Rejsegilde på nyt stort butikscenter
Roskilde - 17. maj 2018 kl. 11:52
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For enhver, der kører på Holbækmotorvejen, er det tydeligt, at der sker noget på grunden over for Bauhaus ved Roskilde. Her er totalentreprenøren Daugaard Pedersen A/S ved at opføre et nyt butikscenter, hvor kæderne Elgiganten, Jysk, thansen og Petworld flytter ind, og onsdag var tiden kommet til at holde rejsegilde.

arrow Læs også: Nyt lyskryds skal lette den ekstra trafik til nyt butikscenter

Til stede var flere af de kommende lejere, og selv om de glædede sig over det tidligere sommervejr, kan de næsten ikke vente på, at det bliver efterår, så de kan indtage de nye butikker.

- Vi har ledt rigtig længe efter noget nyt i Roskilde. Vores butik på Københavnsvej er hyggelig, men det her bliver mere i tidens trend, siger Thomas Bredbjerg, projektleder i Elgiganten.

Elgiganten er ikke ene om at flytte fra Københavnsvej til Trekroner Syd. Det samme gør Jysk, som forlader Ro's Have for at få mere plads.

- Vores nuværende lokaler i Roskilde er blevet for små, og ved at flytte til Trekroner får Jysk optimale rammer med mulighed for at vise vores fulde sortiment, udtaler Mogens Hestbech, development manager i Jysk, i en pressemeddelelse.

For thansens vedkommende bliver der tale om, at butikken flytter en lille kilometer længere ned ad Industrivej, men ifølge kædechef Alija Konjaric er det ikke fordi, den nye butik bliver større end den nuværende.

- Den bliver på 250 m2, og det er det samme som den gamle. Men vi får en bedre beliggenhed, bedre parkeringsmuligheder og nogle større naboer, siger han.

Samme begrundelse giver Petworld, som bliver nye i Roskilde. Butikken i Trekroner Syd bliver kædens syvende på Sjælland, og i dag ligger den nærmeste i Brøndby.

- Det er et godt sted at ligge, og naboerne er nogle, vi også ligger sammen med andre steder, siger Michael Petersen, medejer af Petworld.

arrow Se billeder fra gigantisk åbning: Lang kø foran Elgiganten
26. oktober 2018 kl. 08:46 Opdateret: kl. 08:46
arrow Billeder og video: Jysk-åbning blev et tilløbstykke
12. oktober 2018 kl. 10:42 Opdateret: kl. 10:42
arrow Biltema åbner i Roskilde inden for et år
24. maj 2018 kl. 13:18 Opdateret: kl. 13:18
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk