17. december 2018
Demonstration gik fra Roskilde Rådhus langs Køgevej, Allehelgensgade og Algade for at ende på Hestetorvet. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Demonstration gik fra Roskilde Rådhus langs Køgevej, Allehelgensgade og Algade for at ende på Hestetorvet. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: »Nok er nok«-råb i forårssolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: »Nok er nok«-råb i forårssolen
Roskilde - 20. april 2018 kl. 17:54
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En slange af demonstranter snoede sig fredag eftermiddag gennem Roskilde fra rådhuset til Stændertorvet for at vise solidaritet om de offentligt ansattes krav i de overenskomstforhandlinger, der muligvis er sluttet i nat, og muligvis strander endeligt med konflikt til følge.

Menneskeslangen strakte sig undervejs fra rundkørslen Køgevej/Ny Østergade syd for Roskilde Station og hele vejen gennem viadukten under jernbanen.

På Hestetorvet anslår Ole Holtse Olsen, formand for 3F Roskildeegnen, flokken til at tælle over 1500 demonstranter.

- Det er et godt signal at sende, at vi står så mange sammen. Det er jo på tværs af fagforeninger og hovedorganisationer, siger han.

Ganske rigtigt er der et væld af forbund at spotte blandt skilte, bannere og T-shirts. Alle fra FOA, 3F, HK, BUPL, sygeplejersker og lærerne til kost- og ernæringseksperter, fysioterapeuter, psykologer, politi og selv de ofte udskældte djøffere, der da også har valgt slagordet »pas på mig, jeg er ny i konflikten«.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk