24. juni 2019
Jonas Jakobsen.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Jonas Jakobsen. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: KFUM kører på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: KFUM kører på
Roskilde - 22. januar 2019 kl. 22:44
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vinterpausen er enten ved at være slut eller er sluttet rundt om i de danske fodboldklubber. Og i Roskilde KFUM »glemte« de nærmest at holde den.

Danmarksserieklubben sluttede efterårssæsonen den 11. november, men først den 20. december mente cheftræner Stefan Håkansson, at det var på tide at sende tropperne hjem til rødkål og andesteg - og nytårstorsken var dårligt fordøjet, inden han fløjtede op igen.

Stefan Håkansson har har årsskiftet skiftet assistent, da Jan Zirk er smuttet tilbage som klubbens talenttræner. Ind er kommet Kim »Lange« Hansen, som Håkansson både har spillet sammen med i de unge år og trænet under i Holbæk sammen med Freddy Andersen, som også var en duo i Tuse. Hansen var senest i Ølstykke - og lå hjemme under dynen ved tirsdag aftens træning.

Fortid i Holbæk har også Jonas Jakobsen, der senest var i Greve - uden at komme så rigtigt i aktion, da han i sidste testkamp i april sidste år brækkede ankelen i en tackling mod AB.

Og fra Greve er ydermere kommet tvillingerne Ergan og Sergan Firat samt Kenan Aydin - mens Aske Andersen er kommet tilbage fra det jyske og keeper William Tønning er kommet til fra Slagelse for at puste Marc Lyster i nakken.

Lyster er lige pt ferierende i Dubai, men snart hjemme igen - hvilket er mere end man kan sige om Micki Kold Nagel og Morten Jørgensen, som er på hver deres »opdagelsesrejse« til Australien og påtænker at finde hjem på træningsbanen på Lillevang henholdsvis medio og ultimo marts.

KFUM spiller den første af otte træningskampe på lørdag hos Herlev. Her billeder fra tirsdagens træning. Foto: Jeppe Lodberg

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk