21. november 2017
70 ryttere fra det lokale cykelhold Team Glade Børn skal den næste uge cykle fra Roskilde til Alsace. De drog lørdag morgen af sted fra BC Catering på Langebjerg. Foto: Lars Ahn Pedersen
gallery icon

Se billedserie

70 ryttere fra det lokale cykelhold Team Glade Børn skal den næste uge cykle fra Roskilde til Alsace. De drog lørdag morgen af sted fra BC Catering på Langebjerg. Foto: Lars Ahn Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Glade Børn på vej til Frankrig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Glade Børn på vej til Frankrig
Roskilde - 15. juli 2017 kl. 09:21
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Alt var ikke helt, som det plejede at være, da cykelholdet Team Glade Børn tidligt lørdag morgen rullede ud på landevejen og satte kursen sydpå mod Alsace i Frankrig.

arrow Læs også: Cykelhold nærmer sig målet

For det første blev holdet sendt af sted fra BC Catering på Langebjerg i stedet for Roskilde Havn eller Stændertorvet, og for det andet er der færre deltagere med i år. Det skyldes ikke manglende interesse, men er et bevidst valg fra arrangørernes side.

- I år er der 70 i feltet, selv om vi godt kunne være 100, som vi plejer. Men der er en psykologisk grænse for, hvor mange man kan magte, hvis man også skal være social efter en dag på cyklen. Vi vil gerne undgå, at folk sidder sammen med de samme 10 hele tiden, for meningen er, at vi skal have dem blandet om aftenen. Men vi har også erfaret, at 100 mennesker er mange at holde styr på, og det kan let blive stressende, bare for os servicefolk, men også for cyklisterne, siger Team Glade Børns tovholder Stiig Broby.

Første etape slutter uden for Rostock, og når Team Glade Børn når frem til Alsace på fredag, vil de ryttere, som har valgt at cykle den lange rute, have tilbagelagt 1250 kilometer.

Team Glade Børns tur kan følges i DAGBLADET Roskilde.

arrow Cykelhold blev godt og grundigt grillet
20. juli 2017 kl. 15:09 Opdateret: kl. 11:48
arrow Cykelhold med ømme ben
19. juli 2017 kl. 17:05 Opdateret: kl. 11:44
arrow Cykelhold ramt af uheld
18. juli 2017 kl. 14:01 Opdateret: kl. 11:47
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk