30. september 2020
Vinderholdet Emilie og Torben Weber i deres Volkswagen Scirocco GTI. De har tidligere kørt i en gammel Triumph TR4A, og folkevognen skulle ligge bedre på vejen. Foto: Michael Eisenberg
gallery icon

Se billedserie

Vinderholdet Emilie og Torben Weber i deres Volkswagen Scirocco GTI. De har tidligere kørt i en gammel Triumph TR4A, og folkevognen skulle ligge bedre på vejen. Foto: Michael Eisenberg
Foto: Michael Eisenberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Far og datter tog fusen på rallyfeltet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Far og datter tog fusen på rallyfeltet
Roskilde - 14. september 2020 kl. 11:43
Af Kristian Jørgensen

Det var lidt af en sensation, at far og datter-mandskabet Torben Weber Andersen og Emilie Weber Wellendorf vandt Oresund Rally i deres VW Scirocco GTI fra 1985.

arrow Læs også: - Det er en kæmpestor gave at køre rally sammen

Rallyet blev lørdag kørt på 225 kilometer snoede sjællandske landeveje med start og mål i Roskilde og tæller som tredje afdeling af det officielle danmarksmesterskab i klassisk pålidelighedsrally.

Vinderne kører i næstbedste division, Sportklassen, men slog alle de mere erfarne kørere.

Andenpladsen gik til Kim Kjærsgaard Frandsen fra Malling og Jan Østergaard fra Juelsminde i VW Golf GTI fra 1979 efter en knivskarp dyst med Niels Erik Jørgensen fra Assens og Arne Pagh fra Middelfart i en Honda Civic VTEC fra 1990 på tredjepladsen.

Løbets favoritter, søn og far-holdet Rene Castillo Skjøt fra København og Jørgen Skjøt fra Blokhus, kom ikke til start med deres Honda Civic CRX fra 1986. Rene Castillo Skjøts arbejdsplads blev lukket torsdag efter et corona-udbrud, og han tog derfor omgående en covid-19-test. Men testresultatet nåede ikke frem inden starten på rallyet knapt to døgn senere, og mandskabet valgte derfor at holde sig helt væk fra løbet. Rene Castillo Skjøts test har siden vist sig at være negativ.

arrow Se billederne: Søtorvet vrimlede med klassiske biler og glade mennesker
12. september 2020 kl. 16:10 Opdateret: kl. 16:10
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk