17. november 2019
Andreas Smed (HIK), Abdoulie Njai (Frem), Nicolai Olsen (B93), Victor Christiansson (Frem) og Stefan Hansen, der har lagt anfører-bindet. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Andreas Smed (HIK), Abdoulie Njai (Frem), Nicolai Olsen (B93), Victor Christiansson (Frem) og Stefan Hansen, der har lagt anfører-bindet. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: FC Roskilde-trup nærmer sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: FC Roskilde-trup nærmer sig
Roskilde - 09. juli 2019 kl. 22:11
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag var der flere prøvespillere end kontraktspillere - 10 mod ni - til FC Roskildes eftermiddagstræning under ledelse af den nye cheftræner Christian Iversen.

Tirsdag havde balancen rykket sig til seks mod otte, mens fire fra FC Roskildes U19-trup var uforandret både antals- og ansigtsmæssigt.

Tre prøvespillere - australske Luc Jeggo, Lukas Talbro fra Nordsjælland og Tarik Mourhrib fra Næstved er videre i jagten på minutter i benene, mens Mads Vang stadig er under overvejelse, men dog hjemme og træne med i Thisted. Til gengæld er en enkelt ny dukket op - den svenske midtbanespiller Victor Christiansson, som er på kontrakt i Frem, men har udnyttet en passus om at kunne tage til prøvetræning, hvis en mulighed i en superliga- eller 1. divisionsklub skulle dukke op.

Svenskeren gjorde Nicolai Olsen, Monday Etim, Abdoulile Njai, Andreas Smed, Devrim Sahin og keeper Marco Jørgensen selskab - og det på græsbanerne på den anden side af vejen i Rådmandshaven for første gang efter sommerferien.

I forhold til torsdag var der tre ændringer i gruppen af eksisterende kontraktspillere. Mikkel Thygesen har fået ophævet sin kontrakt efter fælles overenskomst, mens Morten Nielsen var hjemme og pleje en skade. Til gengæld var Younes Bakiz med på eftermiddagsholdet for første gang efter at skrevet under på en ny deltidskontrakt med fast mødetid 16.00 i stedet for om formiddagen, sådan som den gamle kontrakt tilsagde.

Tilbage på formiddagsholdet er nu kun knæ-genoptrænende Andreas Hermansen og amerikanske Kyle McLagan. Begge fik nye kontraktudkast med sig hjem tirsdag, idet de ikke »på stående« kunne skrive under.

- Vi skal have en trup på 18-20 spillere, og jeg håber på, at efter Brønshøj-kampen (tirsdag 16/7) har vi 8-90 procent af truppen på plads. Hvor mange der skal være gratisspillere og deltids skal vi have styr på i de næste ti-12 dage, fortalte klubejer Carsten Salomonsson, der efter Christian Iversens anbefalinger kommer til at ordne papirarbejdet alene, da alle andre på kontoret er sendt på to ugers ferie.

Her billeder fra tirsdagens træning. Foto: Jeppe Lodberg

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk