21. april 2021
To mænd på 21 år havde hverken rent mel i posen eller i bilen, da politiet standsede dem i Roskilde. Foto: Jens Wollesen
To mænd på 21 år havde hverken rent mel i posen eller i bilen, da politiet standsede dem i Roskilde. Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bilister havde narko, penge og kniv i bilen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bilister havde narko, penge og kniv i bilen
Roskilde - 04. marts 2021 kl. 13:41
Af Steen Østbjerg

Hverken chaufføren eller passageren i bil, som politiet standsede på Kristiansminde i Roskilde onsdag ved 20-tiden, havde ren samvittighed.

arrow Læs også: Narkobule blev ryddet af politiet

I første omgang var det chaufføren, fokus var på. Han lod umiddelbart til at være påvirket, og det viste sig også at holde stik. Han blev desuden visiteret, hvilket afslørede, at han havde en mindre mængde kokain på sig.

Ved en gennemsøgning af hele bilen blev der desuden fundet en ulovlig kniv og mere kokain, som dels var lagt i små poser med mindre portioner klar til salg, dels i en større pose, hvilket tilsammen indikerede, at der kunne være tale om salg af narko. En anden indikation var, at der også blev fundet et fircifret kontant beløb, som meget vel kan stamme fra salg af kokain.

Passageren indrømmede, at kniven var hans, så han blev sigtet for overtrædelse af knivloven, mens både passageren og chaufføren, som begge er 21 år, blev sigtet for besiddelse af narko med henblik på videresalg. Pengene blev beslaglagt.

I lyset af fundet besluttede politiet også at foretage ransagning af de lejligheder, hvor de to mænd bor, henholdsvis i Vallensbæk og i Brøndby. Her blev der imidlertid ikke fundet noget af interesse. Med de 12,1 gram kokain og kniven, som var i bilen, vurderede juristerne, at der ikke var tilstrækkeligt grundlag til at forsøge at få de to anholdte varetægtsfængslet, så de blev sat på fri fod ud på natten, men de kan forvente at skulle til Roskilde igen - når de skal afhøres i sagen og formentlig også skal for retten på et senere tidspunkt.

arrow Pusher lå inde med skarpladt pistol
01. marts 2021 kl. 12:10 Opdateret: kl. 12:10
arrow 23-årig dømt for narkohandel - stedfar frifundet
29. januar 2021 kl. 15:24 Opdateret: kl. 12:02
Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk