23. september 2020
En 47-årig mand havde mere end 10 domme for kørsel uden kørekort, så Retten i Roskilde så ingen anden udvej end at give ham en ubetinget fængselsdom. Foto: Kim Rasmussen
En 47-årig mand havde mere end 10 domme for kørsel uden kørekort, så Retten i Roskilde så ingen anden udvej end at give ham en ubetinget fængselsdom. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bilist kørte uden kørekort igen og igen: Undgik ikke spjældet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bilist kørte uden kørekort igen og igen: Undgik ikke spjældet
Roskilde - 19. januar 2020 kl. 05:54
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 47-årig mand fra Roskilde-området er blevet ved med at køre bil, selv om han har mistet kørekortet, og da han blev stoppet af politiet igen i sommer, var der ingen nåde at hente, da Retten i Roskilde for nylig skulle tage stilling til sagen.

Anklageren forlangte, at den 47-årige skulle idømmes 60 dages ubetinget fængsel, og da han i forvejen havde mere end 10 domme for kørsel uden kørekort eller i frakendelsestiden, fandt retten ikke, at der var mulighed for at gøre dommen betinget.

I retten forklarede manden, at han den 24. juli sidste år skulle besøge sin mor og derfor lånte en bil af en kammerat. Han var ramt af en depression og kunne ikke overskue at tage med bussen. Han var på hjem, da han blev standset af politiet på Frederiksborgvej ved Lille Valbyvej, hvor betjentene kunne konstatere, at han først måtte køre bil igen i efteråret 2021.

Den 47-årige aflagde fuld tilståelse og kunne i retten fortælle, at det først efterfølgende er gået op for ham, at han havde en depression. Han har været i behandling siden sommer og er ikke længere bange for alt og alle.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk