16. januar 2019
Gert Holdt Andersen kommer næsten hver torsdag på Roskilde Havn for at vise en af sine Corvetter frem og for det sociale samvær med andre bilentusiaster. Denne torsdag har han taget den røde Corvette C3 med. Foto: Hans-Jørgen Johansen
gallery icon

Se billedserie

Gert Holdt Andersen kommer næsten hver torsdag på Roskilde Havn for at vise en af sine Corvetter frem og for det sociale samvær med andre bilentusiaster. Denne torsdag har han taget den røde Corvette C3 med. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Biler for enhver smag samler tusinder på havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Biler for enhver smag samler tusinder på havnen
Roskilde - 20. juli 2018 kl. 11:55
Af Britt Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskilde Havn er blevet et populært udflugtsmål torsdag aften. Her kommer motorcykel- og bilentusiaster og viser deres køretøjer frem.

Fra hele Sjælland kommer de kørende, og der er en evig brummen fra de mange motorere på pladsen.

Her er noget for en hver smag. Denne torsdag aften er der i hvert fald mindst 500 motorcykler og formentlig lige så mange biler af forskellige slags.

Her er nyere Smart-biler og tyske sportsvogne og de gamle Ford, som får tanken til at glide hen mod en gangsterfilm med handling i 1930'rne.

De store amerikanerbiler vækker opsigt. Nogle af dem har fået malet dekorationer på, så de ligner noget, som lige er kørt ud af kulisserne fra filmen »Grease.«

Der er ældre europæiske biler, som kan sætte minderne i gang om den bil, ens forældre havde engang. Eller ens allerførste bil.

Der er biler, som trænger til en kærlig hånd og sikkert er et projekt, som er i gang. Og der er biler, hvor aftensolen lyner i de blankpolerede forkromede kofangere.

Der er fyldt med biler på græsset foran Vikingeskibsmuseet og på hele parkeringspladsen. Busholdepladsen er motorcyklernes domæne.

De mange flotte eller sjove køretøjer trækker et rend af mennesker til, som går rundt og ser på især bilerne. Det er tydeligt, at det ugentlige træf er et udflugtsmål for både unge, familier og ældre.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Roskilde fredag den 20. juli. Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk