4. august 2021
Politiet rykkede ud til to trafikuheld på Østre Ringvej onsdag formiddag. Selv om en bil blandt andet endte på taget, kom ingen mennesker til skade. Foto: Kenn Thomsen
Politiet rykkede ud til to trafikuheld på Østre Ringvej onsdag formiddag. Selv om en bil blandt andet endte på taget, kom ingen mennesker til skade. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Arkiv
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bil endte på taget i trafikuheld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bil endte på taget i trafikuheld
Roskilde - 22. juli 2021 kl. 10:36

På under en time måtte politiet rykke ud til trafikuheld på Østre Ringvej to gange onsdag formiddag i Roskilde.

Det første uheld skete klokken 9.24 i lyskrydset ved Bymarken, hvor en 34-årig mand fra Roskilde i en personbil var kørt ad Østre Ringvej mod øst. I lyskrydset ved Bymarken kørte han frem for grønt og svingede til venstre mod Bymarken. Under svingningen stødte han sammen med en modkørende personbil ført af en 41-årig kvinde fra Frederikssund. Ingen af parterne kom til skade ved uheldet, som politiet har optaget rapport om for at få klarlagt de nærmere omstændigheder, herunder om nogen kan have overtrådt færdselsloven.

Ikke længe efter, nemlig klokken 10.13, rykkede politiet ud til krydset ved Københavnsvej, hvor to bilister var stødt sammen.

Politiet kunne konstatere, at den ene af de to implicerede personbiler var endt på taget som følge af sammenstødet midt i lyskrydset.

Ingen af parterne var kommet til skade ved uheldet, der skete, da en 67-årig mand fra Nordjylland kørte ad Østre Ringvej i nordlig retning i den hensigt at fortsætte ligeud i krydset. Samtidig kørte en 68-årig mand fra Vestfyn ad Københavnsvej mod øst i den hensigt også at fortsætte ligeud i lyskrydset. Omtrent midt i krydset stødte to bilister sammen, så den 67-åriges bil endte på taget.

Det gav lidt oprydningsarbejde, men kort før klokken 11 kunne trafikken igen passere uhindret gennem lyskrydset.

Politiet har optaget rapport om uheldet for at få klarlagt blandt andet lyssignalernes farve i de respektive parters færdselsretninger.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk