22. juli 2019
Sidste års modtager af Nordisk Råds Litteraturpris, den islandske forfatter Auður Ava Ólafsdóttir, besøger Roskilde Bibliotek den 14. maj, men samtlige billetter er allerede taget.
Sidste års modtager af Nordisk Råds Litteraturpris, den islandske forfatter Auður Ava Ólafsdóttir, besøger Roskilde Bibliotek den 14. maj, men samtlige billetter er allerede taget.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bibliotek har rekordtidligt udsolgt til aften med prisvindende forfatter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bibliotek har rekordtidligt udsolgt til aften med prisvindende forfatter
Roskilde - 12. marts 2019 kl. 08:33
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sidste år i august kunne Roskilde Bibliotekerne melde alt udsolgt otte uger før, da Leonora Christina Skov besøgte Jyllinge Bibliotek med romanen »Den der lever stille«. I samme øjeblik efterårsprogrammet udkom, forsvandt billetterne i høj fart.

arrow Læs også: Roskilde-forlag får besøg af succesforfatter

Den rekord har den islandske forfatter Auður Ava Ólafsdóttir nu slået med en uge. Ni uger før modtageren af Nordisk Råds Litteraturpris kommer til Roskilde Bibliotek er samtlige 90 billetter til arrangementet tirsdag den 14. maj solgt.

Auður Ava Ólafsdóttir fik Nordisk Råds Litteraturpris i 2018 for romanen »Ar«, og det har for alvor skabt interesse om forfatteren, der i Danmark udkommer på Roskilde-forlaget Batzer & Co.

- Salget til islandske Auður er sket over et par måneder, men rekorden er indiskutabel. Vi oplever en høj interesse for skønlitteratur på biblioteket til forfatterbesøg, men også de forskellige bogcafeer, vil tilbyder, er velbesøgte. Det har også betydning, at Auður har fået den store litteraturpris og, at hun udkommer på det lokale forlag Batzer & Co, siger leder af Viden og Oplevelse, Anette Øster på Roskilde Bibliotekerne

Forlægger Arild Batzer fortæller, at »Ar« nu er ude i fjerde oplag. Forlaget udgiver i år to andre bøger af Auður Ava Ólafsdóttir. Det er en revideret udgave af romanen »Stiklingen«, som var nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris i 2009, og hendes nye roman, »Miss Island«.

arrow Roskilde-forlag jubler over ny stor pris til forfatter
15. februar 2019 kl. 16:27 Opdateret: kl. 11:58
arrow Fjerde nordiske triumf for Roskilde-forlag
31. oktober 2018 kl. 13:04 Opdateret: kl. 12:34
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk