5. juni 2020
Politibilen havde fuld fart på gennem Roskilde, hvor farten nåede 141 kilometer i timen på Københavnsvej og 205 på Holbækmotorvejen. Arkivfoto: Allan Nørregaard
Politibilen havde fuld fart på gennem Roskilde, hvor farten nåede 141 kilometer i timen på Københavnsvej og 205 på Holbækmotorvejen. Arkivfoto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Betjent dømt for at køre med udrykning for sjov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Betjent dømt for at køre med udrykning for sjov
Roskilde - 25. maj 2019 kl. 05:07
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med horn og lygter tændt drønede en politipatrulje gennem Roskilde med speederen i bund. I Jernbanegade nåede farten over 90 kilometer i timen, ud ad Københavnsvej, hvor der også blev kørt over for rødt, kom farten op over 140 kilometer, og på motorvejen viste speedometeret over 200.

arrow Læs også: Smøl var med til at mildne straffen til dømt betjent

Der var bare ét lille problem. Der var ingen som helst grund til at køre med udrykning - ikke andet, end at der på bagsædet sad en ung kvinde, som han ville give oplevelsen af, hvordan det føltes i en patruljevogn under udrykning.

Den uberettigede udrykningskørsel blev dokumenteret af politiets egen flådestyring, hvor elektronikken viser, hvor hver politibil befinder sig til hver en tid. Materialet lå i bevismappen, da betjenten, som var ansvarlig for kørslen, var i Retten i Roskilde, hvor han fik en bøde på 31.500 kroner og blev frakendt kørekortet i et halvt år.

Betjenten har anket dommen. Hvorvidt han er i stand til at beholde jobbet ved Midt- og Vestsjællands Politi, hvis dommen bliver stadfæstet, er uvist.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde - på papir eller som e-avis

arrow Betjent redder kørekortet efter vild kørsel gennem byen
15. februar 2020 kl. 05:35 Opdateret: kl. 16:33
arrow Betjent tiltalt for vild kørsel gennem by
09. januar 2019 kl. 11:59 Opdateret: kl. 11:59
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk