30. oktober 2020
Et p-hus med betalingsparkering kan ende på det kommunale budget, selv om betalingsparkering i bymidten - mod de forretningsdrivende ønske - næppe har sin gang på jord. Spørgsmålet bliver dog først afklaret i forbindelse med budgetforhandlingerne.
Et p-hus med betalingsparkering kan ende på det kommunale budget, selv om betalingsparkering i bymidten - mod de forretningsdrivende ønske - næppe har sin gang på jord. Spørgsmålet bliver dog først afklaret i forbindelse med budgetforhandlingerne.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Betalt parkering i byen spøger endnu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Betalt parkering i byen spøger endnu
Opdateret 04. september 2014 kl. 15:41
Roskilde - 04. september 2014 kl. 13:29
Af Steen Østbjerg

Spørgsmålet om eventuel betalingsparkering i bymidten er fortsat ubesvaret, i hvert fald nogle uger endnu. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

Hele parkeringsstrategien blev i sin tid besluttet med støtte fra bl.a. Venstre, og dengang var det hensigten at evaluere effekten af de tiltag, der blev taget, bl.a. den dynamiske p-henvisning, inden man tog stilling til betalingsparkering.

arrow Læs også: Betalingsparkering skræmmer os ikke

Og tiltagene har virket. Det er blevet lettere at finde en ledig p-plads i Roskilde, viser analysen, men er der så basis for fortsat at lade et parkeringshus i bymidten indgå i overvejelserne?

Venstres Bent Jørgensen mente ikke, analysen var helt klar i sine konklusioner, og han havde egentlig forestillet sig, at partierne bag parkeringsstrategien skulle mødes og tale om analysen.

Den opfordring greb borgmester Joy Mogensen (S) med det samme og lovede at finde en plads i den tætpakkede kalender til det inden budgetforhandlingerne. Det ændrede dog ikke på, at alle partier undtagen V og DF - lige som i økonomiudvalget - var enige om, at oversende hele parkeringsstrategien til budgetforhandlingerne.

- Jeg kunne godt tænke mig, vi var enige om grundlaget, og hvis vi er enige om, at betalingsparkering ikke kommer til at indgå i forhandlingerne, er vi med, og så behøver vi ikke et særskilt møde, sagde Bent Jørgensen.

Det var Joy Mogensen ikke med på - ikke fordi hun har hede drømme om betalingsparkering, men fordi hun ikke ville tage hul på budgetforhandlingerne i utide.

- Jeg vil gerne appellere til, at vi ikke afgør delelementer af budgettet før budgetforhandlingerne. Der vil være støtte til dit forslag, Bent, men jeg begynder ikke på dele af budgetforhandlingerne hér, sagde Joy Mogensen.

Den indstilling delte flertallet, og igen var det V og DF, der udgjorde mindretallet.

arrow Gør ikke spor!
22. februar 2019 kl. 07:22 Opdateret: kl. 13:54
arrow Betalt parkering er et »betændt« spørgsmål
20. februar 2019 kl. 14:40 Opdateret: kl. 10:28
arrow Kunderne afgør betalingsparkering
20. februar 2019 kl. 12:18 Opdateret: kl. 11:49
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk