21. oktober 2020
Tejs Beltov, Svogerslev: - Hvis du spørger nogen, om de har lyst til at betale for noget, de i dag får gratis, så er svaret jo nok nej. Men når man kører ind til  København - der betaler man stort set bare for at køre ind. Jeg tror ikke, det ville skræmme kunderne væk.
gallery icon

Se billedserie

Tejs Beltov, Svogerslev: - Hvis du spørger nogen, om de har lyst til at betale for noget, de i dag får gratis, så er svaret jo nok nej. Men når man kører ind til København - der betaler man stort set bare for at køre ind. Jeg tror ikke, det ville skræmme kunderne væk.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Betalingsparkering skræmmer os ikke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Betalingsparkering skræmmer os ikke
Roskilde - 25. februar 2019 kl. 17:58
Af Steen Østbjerg

Der har været talt om det i årevis, uden at det er blevet til noget, men efter at byrådet har bestilt en analyse af fordelene og ulemperne, er det igen aktuelt at diskutere betalingsparkering i Roskilde.

arrow Læs også: Betalingsparkering light kommer til Roskilde til nytår

I Roskilde Handel vil man kun gå ind for betalingsparkering, hvis det er det, kunderne ønsker. Og hvad ønsker kunderne så? Vi lod spørgsmålet gå videre til dem, der kan svare, og svarene var ret entydige.

Ganske vist er der ingen, der ved, hvordan betalingen i givet fald vil skulle ske, eller hvilket prisniveau, der vil blive besluttet, men den model, der tidligere har været oppe at vende - med to timers gratis parkering, hvorefter man betaler omkring en tier pr. time - var der klar opbakning til.

Kunderne, der kommer i bil, er nemlig vant til det, der er meget dyrere, i København, som gør Roskilde til det rene slaraffenland i sammenligning.

Samtidig var der dog en vis skepsis i forhold til, om en tier i timen efter 120 gratis minutter er tilstrækkeligt til at ændre parkeringsadfærden.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde - også som e-avis

arrow Kunderne afgør betalingsparkering
20. februar 2019 kl. 12:18 Opdateret: kl. 11:49
arrow Parkering splitter handelen
12. april 2013 kl. 12:53 Opdateret: kl. 10:25
arrow Borgmester: Intet nyt under p-skiven
06. marts 2013 kl. 11:43 Opdateret: kl. 14:29
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk