23. maj 2019
Bestyrelsen for den nye FGU-institution i Høje-Taastrup, Greve, Lejre, Roskilde og Solrød kommuner. Jette Henning (S), formand for skole- og børneudvalget i Roskilde Kommune, er valgt som formand.
Bestyrelsen for den nye FGU-institution i Høje-Taastrup, Greve, Lejre, Roskilde og Solrød kommuner. Jette Henning (S), formand for skole- og børneudvalget i Roskilde Kommune, er valgt som formand.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bestyrelse for ny uddannelsesinstitution er på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bestyrelse for ny uddannelsesinstitution er på plads
Roskilde - 08. november 2018 kl. 14:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jette Henning (S), byrådsmedlem og formand for skole- og børneudvalget i Roskilde Kommune, er blevet valgt som formand for den nye FGU-institution i Høje-Taastrup, Greve, Lejre, Roskilde og Solrød kommuner. Den nye Forberedende Grunduddannelse, FGU, erstatter en række nuværende uddannelser og henvender sig til unge under 25 år, der hverken har gennemført eller er i gang med en ungdomsuddannelse og som heller ikke har et job.

arrow Læs også: Ny uddannelse kan svinge mange millioner i pris

FGU-institutionen i lokalområdet bliver etableret i et samarbejde mellem de fem ovennævnte kommuner. Der kommer en skole i hver kommune, mens hovedsædet placeres i Høje-Taastrup Kommune.

Bestyrelsen for den lokale FGU består af 12 medlemmer. Foruden et medlem fra hvert byråd sidder der repræsentanter fra arbejdsgivere og fagbevægelsen, erhvervsskolesektoren samt medarbejdere. Morten Dahlin (V), byrådsmedlem og formand for integrations-, beskæftigelses- og ungdomsudvalget i Greve Kommune, blev valgt som næstformand.

De øvrige medlemmer er: Thomas Bisgaard (R), Lejre Kommune, Steffen Mølgaard Jensen (K), Høje-Taastrup Kommune, Ivar Haugaard-Hansen (V), Solrød Kommune, Henrik Tonnesen, formand, Fødevareforbundet NNF Sjælland og Øerne, Ole Holtse Olsen, formand og daglig leder, 3F Roskildeegnen, Niels Carsten Hansen, direktør, Klingenberg, Michael Brandt, adm. direktør i Fors, Jesper Østrup, direktør, Roskilde Tekniske Skole, Torben Grell, faglærer Base 4000 Roskilde Produktionsskole, og Keith Grundy, lærer og medarbejderepræsentant, VUC Roskilde.

arrow - Sælg Gråbrødre Skole
22. august 2018 kl. 14:32 Opdateret: kl. 13:08
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk