17. oktober 2021
Folketingsmedlem Flemming Damgaard Larsen (V) forbereder medlemmerne på, at den kommende valgkamp kan blive beskidt.
Folketingsmedlem Flemming Damgaard Larsen (V) forbereder medlemmerne på, at den kommende valgkamp kan blive beskidt.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Beskidt valgkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Beskidt valgkamp
Opdateret 21. marts 2015 kl. 07:40
Roskilde - 20. marts 2015 kl. 14:44
Af Steen Østbjerg

Folketingsmedlem Flemming Damgaard Larsen (V) forberedte på generalforsamlingen i Venstres kommuneforening sine partifæller på de metoder, der vil blive taget i brug imod Venstre under valgkampen.

Udgangspunktet var en af de seneste historier, der handlede om, at enkelte Venstre-kandidater gik ind for, at det skal koste noget at gå til lægen.

Historien havde bund i en test, hvor hver enkelt kandidat bliver stillet spørgsmål, der skal besvares med enig, delvist enig, delvist uenig eller uenig.

- Den slags bliver brugt til at skyde Venstre nogle holdninger i skoene, som vi slet ikke har, blandt andet af den socialdemokratiske valgmaskine, hvor Thor Møger Petersen er hyret til udelukkende at finde ting frem, der kan bruges mod Venstre. Det er propaganda rettet direkte imod Venstre, og der kommer meget mere af det, men I må aldrig tro på det! sagde Flemming Damgaard Larsen.

En stor del valgkampen vil blive udkæmpet på de sociale medier, men heller ikke der skal man tage alt for pålydende, advarede folketingsmanden.

- Prøv at gå ind på Lars Løkke Rasmussens facebookside og se, hvad der står. Det er så forfærdeligt! Og det ser ud til, at kommentarerne kommer fra almindelige mennesker, men det er professionelle folk, der bliver betalt for at gøre det for at svine Venstre til. Der kommer mere og mere af den slags, og det bliver en beskidt valgkamp, hvor man vil se mudderkastning, fordi man ønsker at så tvivl om Venstres politik, forudså Flemming Damgaard Larsen.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk