23. januar 2021
Benny Broström var med til at stifte Vindinge IF MTB og tog initiativ til »Mandfolk på MTB«. Billedet her er fra et løb, klubben arrangerede i Hedeland i 2015. Foto: Bjørn Armbjørn
Benny Broström var med til at stifte Vindinge IF MTB og tog initiativ til »Mandfolk på MTB«. Billedet her er fra et løb, klubben arrangerede i Hedeland i 2015. Foto: Bjørn Armbjørn
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Benny kan blive årets ildsjæl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Benny kan blive årets ildsjæl
Roskilde - 06. april 2020 kl. 16:57

For andet år i træk kan Vindinge IF vinde en af DGI Midt- og Vestsjællands priser til det frivillige foreningsliv. Sidste år gik ungeprisen til Sofie Witt fra Vindinge IF, og i år er Benny Broström fra Vindinge IF MTB nomineret til prisen »Årets Ildsjæl 2020«.

arrow Læs også: Boligselskabet om chikane: - Vi handler ikke på rygter

Beny Broström var med til at starte mountainbike-afdelingen op i Vindinge IF og har siden stået bag »Mandfolk på MTB« i klubben. Ifølge indstillingen har Benny Broström en særlig evne til at tage sig godt af nybegyndere, som også er en del af succesen bag »Mandfolk på MTB«. Nogle af mændene tog også deres koner med, og med tiden førte det til, at der blev oprettet et rent kvindehold. Nogle af dem kører i dag med på mixholdet, og i det hele taget er det sociale aspekt blevet højnet i klubben. De to øvrige nominerede i kategorien er Lizzie Larsen fra Slagelse Tennisklub og Stine Nedergaard fra Holbæk Badmintonklub.

Billede

Benny Broström fra Vindinge IF MTB er nomineret
til DGI Midt- og Vestsjællands pris »Årets ildsjæl«.


Priserne skulle have været uddelt på DGI Midt- og Vestsjællands årsmøde i denne måned, men det er blevet udskudt til senere.

- I første omgang har vi overbragt den gode nyhed til de nominerede kandidater i de tre kategorier »Årets Forening«, »Årets Ildsjæl« og »Ungeprisen 2020«. Vinderne afslører vi dog først på vores årsmøde, som vi har måttet udskyde på grund af coronakrisen. Vi håber nu at kunne afholde det 17. juni, så vi kan anerkende det fantastiske arbejde, der sker i foreningerne, siger Bruno L. Hansen, der er formand for DGI Midt- og Vestsjælland.

arrow Mountainbike-mand kåret til årets ildsjæl
17. september 2020 kl. 08:50 Opdateret: kl. 08:50
arrow »Yes, der er et cykelløb«
13. september 2020 kl. 13:48 Opdateret: kl. 13:48
arrow Ung ildsjæl vandt pris uden at være til stede
25. april 2019 kl. 16:54 Opdateret: kl. 11:45
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk