27. oktober 2020
Politiet efterforsker en sag fra Gundsømagle, hvor en 80-årig kvinde blev narret til at udlevere sit betalingskort, bankoplysninger og NEM-ID. Foto: Kenn Thomsen
Politiet efterforsker en sag fra Gundsømagle, hvor en 80-årig kvinde blev narret til at udlevere sit betalingskort, bankoplysninger og NEM-ID. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bedrager narrede 80-årig for flere tusinde kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bedrager narrede 80-årig for flere tusinde kroner
Roskilde - 29. september 2020 kl. 10:32

Selv om politiet gang på gang har advaret om, at man ikke skal udlevere sine bankoplysninger og NEM-ID til fremmede, så faldt en 80-årig kvinde fra Gundsømagle i fælden.

Hendes søn kontaktede politiet mandag eftermiddag og fortalte, at kvinden kort forinden havde været udsat for bedrageri.

arrow Læs også: Nyt om frækt svindelnummer: Så mange tusinde kroner blev 78-årig franarret

En mand havde ringet til den ældre kvinde og sagt, at hun havde været udsat for et hackerangreb. Kvinden talte herefter med en anden mand, som ringede og udgav sig for at være fra kvindens bank, hvor hun blev narret til at give oplysninger om sit betalingskort, NEM-ID og bankoplysninger.

Herefter blev den 80-årige overtalt til at udlevere sine kort til en mand, som udgav sig for at være fra hendes bank. Han mødte op på hendes adresse og afhentede betalingskort og NEM-ID.

Kvinden fortalte herefter om episoden til sin søn, som skyndte sig at spærre kvindens kort og NEM-ID. Der var desværre allerede hævet 6000 kroner fra kvindens konto.

Manden, som mødte op på kvindens adresse, beskrives som 25-30 år, 170 cemtimeter høj, almindelig af bygning og med kort mørkt hår. Han var iført en lys skjorte og mørke bukser.

Politiet efterforsker nu sagen om bedrageri/databedrageri for at finde frem til den person, som modtog pengene og herfra forhåbentligt finde frem til bedragerne.

arrow Politiet advarer borgerne efter frækt svindelnummer
12. oktober 2020 kl. 11:49 Opdateret: kl. 11:49
arrow Vaks kvinde anmeldte lusket bedrageriforsøg
29. september 2020 kl. 14:39 Opdateret: kl. 14:29
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk