21. april 2019
Michael Maze og Roskilde Bordtennis tabte 3-1 i Frankrig. Foto: Mie Neel
Michael Maze og Roskilde Bordtennis tabte 3-1 i Frankrig. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Franske klø i Champions League

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Franske klø i Champions League
Opdateret 12. oktober 2018 kl. 09:15
Roskilde - 11. oktober 2018 kl. 22:33
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Så tæt på, og så alligevel ikke. Roskilde Bordtennis, BTK61 tabte torsdag aften sin Champions League-kamp hos franske Vaillante Angers med 3-1 - men det var ikke meget mere end en netruller, der manglede i, at roskildenserne havde tvunget holdkampen ud i et femte opgør, og det med franskmændenes eneste taber på den ene side af nettet og Michael Maze på den anden side.

Det var ungarske Tamas Lakatos, der nær havde vippet kampen til dansk fordel. Michael Maze havde nappet et enkelt sæt, og havde fem sætbolde i det fjerde mod værternes svenske es, Jon Persson. Og Yujia Zhai havde slået portugsiske Joao Geraldo noget mere overbevisende, men også 3-1 i sæt. Nu var Lakatos så i dyst med svenske Jens Lundqvist, og det var en omskiftelig affære. Roskildensernes nyeste batmand var bagud 1-0 i sæt, så foran 2-1 og det lignede ren nedtur, da Lundqvist så pludselig førte 10-5 i femte og afgørende sæt.

Men Tamas Lakatos nappede seks bolde i rap, og havde således matchbold ved 11-10. Lundqvist vandt så to bolde til sin sjette matchbold, og på den syvende afgjorde den 39-årige svensker det til sin fordel til 14-12, og dermed 2-1 til Angers i stedet for 1-2 til Roskilde.

Dermed var det op til Yujia Zhai at komme op med endnu en sejr, men han var chanceløs mod Jon Persson, der vandt 11-4, 11-8, 11-8.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk